Doporučená trasa
Leipsoi
Přímá cesta trajekt do Symi
Symi
Viz ceny
Alternativní trasy
Leipsoi
Cesta trajekt do Rhodos
Rhodos
Cesta trajekt do Symi
Symi
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Leipsoi do Symi ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Leipsoi do Symi? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Leipsoi do Symi je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Leipsoi do Symi může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Leipsoi do Symi co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams nebo Sebeco Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Leipsoi Symi, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Dodekanisos Seaways nebo Blue Star Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Leipsoi do Symi, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Leipsoi do Symi

Přístav odjezdu
Leipsoi
Řecko
Dodekané
Přístav příjezdu
Symi
Řecko
Dodekané
Vzdálenost
122 km
Trajektové společnosti
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines
Četnost přejezdů
6 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
4 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Leipsoi Symi: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Leipsoi do Symi se pohybují od 543 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 5059 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Leipsoi - Symi, je 2764 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Leipsoi do Symi je 4 hodin 51 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Symi 7 hodin 45 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Symi za 3 hodin 15 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Leipsoi ve 02:05. Poslední loď do Symi vyplouvá z přístavu Leipsoi ve 23:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Leipsoi do Symi.
2764 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Leipsoi do Symi (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
543 Kč - 5059 Kč
Průměrná doba přejezdu Leipsoi Symi
4 hodin 51 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Symi
02:05
Čas odjezdu posledního trajektu do Symi
23:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Symi
05:25
Čas příjezdu posledního trajektu do Symi
17:35

Proč jet trajektem z Leipsoi do Symi?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Leipsoi do Symi může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Symi. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Leipsoi do Symi je ideální způsob cestování.

Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. Během plavby Leipsoi-Symi vstupte do vnějších prostor lodi Dodekanisos Seaways nebo Blue Star Ferries a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Symiu plni energie.
Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
U vlaku, autobusu nebo letadla se často uplatňuje limit 1 bezplatného zavazadla a každé další zavazadlo generuje další náklady. Při nástupu na trajekt Dodekanisos Seaways nebo Blue Star Ferries v Leipsoiu si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Symiu. Doporučujeme však zeptat se posádky Dodekanisos Seaways nebo Blue Star Ferries, protože cestujícím jsou často k dispozici skříňky na zavazadla, kam si mohou během plavby svá zavazadla uložit.
Nespěchat se stává potěšením
V naší společnosti musí jít všechno rychle. Plavba rychlostí nižší než 40 km/h na palubě trajektu Dodekanisos Seaways nebo Blue Star Ferries na trase dlouhé 122 km mezi Leipsoiem a Symiem bude pohodovou zastávkou. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Možná se vám přejezd Leipsoi-Symi bude zdát příliš krátký!

Které společnosti provozují přepravu mezi Leipsoi a Symi?

Pokud chcete cestovat mezi Leipsoi a Symi trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Dodekanisos Seaways nebo Blue Star Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Dodekanisos Seaways Leipsoi Symi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways byla založena v roce 1991 a sídlí na Rhodosu v Řecku. Společnost obsluhuje ostrovy v Egejském moři a přístavy v Jónském moři. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Leipsoi-Symi a rezervovat si jízdenku Dodekanisos Seaways mezi Leipsoi a Symi. Dodekanisos Seaways provozuje 4 přejezdů týdně do Symi z Leipsoi a doba jízdy je 4 hodin 30 min. Více informací o společnosti Dodekanisos Seaways
4 hodin 30 min
4 přejezdů týdně
Blue Star Ferries Leipsoi Symi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je řecká lodní společnost provozující linku Leipsoi-Symi a další vnitrostátní přepravy mezi pevninským Řeckem a jeho nesčetnými ostrovy (Kyklady, Jónské ostrovy, Kréta, Dodekanés). Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Leipsoi-Symi a rezervovat si jízdenku Blue Star Ferries mezi Leipsoi a Symi. Blue Star Ferries provozuje 2 přejezdů týdně do Symi z Leipsoi a doba jízdy je 5 hodin 40 min. Více informací o společnosti Blue Star Ferries
5 hodin 40 min
2 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Leipsoi? Kam připlouvají lodě v Symi?

Přístav odjezdu v Leipsoi

Trajekty Dodekanisos Seaways nebo Blue Star Ferries vyplouvají do Symi z následujících přístavů v Leipsoi:

Port of Leipsoi
Mapa

Přístav příjezdu v Symi

Lodě společnosti Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways připlouvají do Symi z následujících přístavů:

Symi (Simi)
Mapa
Další alternativní plavby z Leipsoi do Symi
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Leipsoi do Symi, bude vám cesta dlouhá 122 km mezi Leipsoi a Symi trvat nejméně 4 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Leipsoi a Symi méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Dodekanisos Seaways a Blue Star Ferries). V současné době se mezi Leipsoi a Symi uskuteční 6 přejezdů týdně.

Mezi Leipsoi a Symi jezdí 2 trajektových společností: Dodekanisos Seaways a Blue Star Ferries.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines.

Během cesty mezi Leipsoi a Symi urazíte 122 km.

Ceny lodních lístků z Leipsoi do Symi se pohybují od 543 Kč za nejnižší cenu až po 5059 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2764 Kč.

První trajekt z Leipsoi odjíždí ve 02:05 do Symi.

Poslední trajekt do Symi obvykle vyplouvá z Leipsoi ve 23:30.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu