Levanzo
Přímá cesta trajekt do Favignana
Favignana
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Levanzo do Favignana ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Levanzo do Favignana? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Levanzo do Favignana je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Levanzo do Favignana může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Levanzo do Favignana co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Levanzo Favignana, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Levanzo do Favignana, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Levanzo do Favignana

Přístav odjezdu
Levanzo
Itálie
Sicílie
Přístav příjezdu
Favignana
Itálie
Sicílie
Vzdálenost
8 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
10 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
10 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Levanzo Favignana: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Levanzo do Favignana se pohybují od 123 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1481 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Levanzo - Favignana, je 568 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Levanzo do Favignana je 47 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Favignana 2 hodin 55 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Favignana za 10 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Levanzo ve 06:55. Poslední loď do Favignana vyplouvá z přístavu Levanzo ve 14:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Levanzo do Favignana.
568 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Levanzo do Favignana (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
123 Kč - 1481 Kč
Průměrná doba přejezdu Levanzo Favignana
47 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Favignana
06:55
Čas odjezdu posledního trajektu do Favignana
14:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Favignana
07:05
Čas příjezdu posledního trajektu do Favignana
15:00

Proč jet trajektem z Levanzo do Favignana?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Levanzo do Favignana může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Favignana. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Levanzo do Favignana je ideální způsob cestování.

Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
Zdravotní účinky moře jsou již dlouho prokázané. V Levanzou se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Liberty Lines nebo Siremar a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Favignanau plni energie.
Odpočinete si mnohem více než v autě
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Cesta trajektem Levanzo Favignana je přesným opakem. Trajekty provozované společnostmi Liberty Lines nebo Siremar mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Není pochyb o tom, že do Favignanau dorazíte zcela uvolnění.
Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Obecně platí, že k cestě do Favignanau nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak, na trase Levanzo-Favignana na palubě trajektu Liberty Lines nebo Siremar budete mít spoustu příležitostí k zábavě, k procházkám po venkovní palubě a v létě dokonce k opalování. Služby a míra svobody během letu jsou radikálně odlišné!

Které společnosti provozují přepravu mezi Levanzo a Favignana?

Pokud chcete cestovat mezi Levanzo a Favignana trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Levanzo Favignana
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Levanzo-Favignana a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Levanzo a Favignana. Liberty Lines provozuje 10 přejezdů denně do Favignana z Levanzo a doba jízdy je 10 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
10 min
10 přejezdů denně
Siremar Levanzo Favignana
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Levanzo-Favignana a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Levanzo a Favignana. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Levanzo? Kam připlouvají lodě v Favignana?

Přístav odjezdu v Levanzo

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Favignana z následujících přístavů v Levanzo:

Levanzo
Mapa

Přístav příjezdu v Favignana

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Favignana z následujících přístavů:

Favignana
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Levanzo do Favignana, bude vám cesta dlouhá 8 km mezi Levanzo a Favignana trvat nejméně 10 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Levanzo a Favignana méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Levanzo a Favignana uskuteční 10 přejezdů denně.

Mezi Levanzo a Favignana jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Levanzo a Favignana urazíte 8 km.

Ceny lodních lístků z Levanzo do Favignana se pohybují od 123 Kč za nejnižší cenu až po 1481 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 568 Kč.

První trajekt z Levanzo odjíždí ve 06:55 do Favignana.

Poslední trajekt do Favignana obvykle vyplouvá z Levanzo ve 14:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu