Levanzo
Přímá cesta trajekt do Marettimo
Marettimo
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Levanzo do Marettimo ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Levanzo do Marettimo? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Levanzo do Marettimo je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Levanzo do Marettimo může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Levanzo do Marettimo co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Levanzo Marettimo, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Levanzo do Marettimo, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Levanzo do Marettimo

Přístav odjezdu
Levanzo
Itálie
Sicílie
Přístav příjezdu
Marettimo
Itálie
Sicílie
Vzdálenost
24 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
6 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Levanzo Marettimo: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Levanzo do Marettimo se pohybují od 247 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1703 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Levanzo - Marettimo, je 691 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Levanzo do Marettimo je 59 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Marettimo 1 hodin 50 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Marettimo za 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Levanzo ve 09:00. Poslední loď do Marettimo vyplouvá z přístavu Levanzo ve 12:45.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Levanzo do Marettimo.
691 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Levanzo do Marettimo (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
247 Kč - 1703 Kč
Průměrná doba přejezdu Levanzo Marettimo
59 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Marettimo
09:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Marettimo
12:45
Čas příjezdu prvního trajektu do Marettimo
09:50
Čas příjezdu posledního trajektu do Marettimo
13:30

Proč jet trajektem z Levanzo do Marettimo?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Levanzo do Marettimo může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Marettimo. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Levanzo do Marettimo je ideální způsob cestování.

Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Levanzou do Marettimou. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak během plavby Levanzo-Marettimo na trajektu Siremar nebo Liberty Lines máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Levanzo Marettimo, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Liberty Lines nebo Siremar, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Pro pečující personál
Po celou dobu cesty z Levanzou do Marettimou vám bude k dispozici profesionální a ochotná posádka, která vám pomůže. Zorientují vás na lodi, dovedou vás do vaší kajuty, obslouží vás v restauraci a zodpoví všechny vaše dotazy. Na lodi najdete "informační místo", většinou na hlavní palubě.

Které společnosti provozují přepravu mezi Levanzo a Marettimo?

Pokud chcete cestovat mezi Levanzo a Marettimo trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Levanzo Marettimo
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Levanzo-Marettimo a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Levanzo a Marettimo. Liberty Lines provozuje 6 přejezdů denně do Marettimo z Levanzo a doba jízdy je 30 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
30 min
6 přejezdů denně
Siremar Levanzo Marettimo
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Levanzo-Marettimo a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Levanzo a Marettimo. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Levanzo? Kam připlouvají lodě v Marettimo?

Přístav odjezdu v Levanzo

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Marettimo z následujících přístavů v Levanzo:

Levanzo
Mapa

Přístav příjezdu v Marettimo

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Marettimo z následujících přístavů:

Marettimo
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Levanzo do Marettimo, bude vám cesta dlouhá 24 km mezi Levanzo a Marettimo trvat nejméně 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Levanzo a Marettimo méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Levanzo a Marettimo uskuteční 6 přejezdů denně.

Mezi Levanzo a Marettimo jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Levanzo a Marettimo urazíte 24 km.

Ceny lodních lístků z Levanzo do Marettimo se pohybují od 247 Kč za nejnižší cenu až po 1703 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 691 Kč.

První trajekt z Levanzo odjíždí ve 09:00 do Marettimo.

Poslední trajekt do Marettimo obvykle vyplouvá z Levanzo ve 12:45.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu