Lipari
Přímá cesta trajekt do Alicudi
Alicudi
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Lipari do Alicudi ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Lipari do Alicudi? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Lipari do Alicudi je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Lipari do Alicudi může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Lipari do Alicudi co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Lipari Alicudi, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Lipari do Alicudi, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Lipari do Alicudi

Přístav odjezdu
Lipari
Itálie
Liparské ostrovy
Přístav příjezdu
Alicudi
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
53 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
4 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
1 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Lipari Alicudi: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Lipari do Alicudi se pohybují od 420 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2986 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Lipari - Alicudi, je 1209 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Lipari do Alicudi je 2 hodin 40 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Alicudi 3 hodin 35 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Alicudi za 1 hodin 25 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Lipari ve 07:50. Poslední loď do Alicudi vyplouvá z přístavu Lipari ve 14:45.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Lipari do Alicudi.
1209 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Lipari do Alicudi (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
420 Kč - 2986 Kč
Průměrná doba přejezdu Lipari Alicudi
2 hodin 40 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Alicudi
07:50
Čas odjezdu posledního trajektu do Alicudi
14:45
Čas příjezdu prvního trajektu do Alicudi
09:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Alicudi
16:20

Proč jet trajektem z Lipari do Alicudi?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Lipari do Alicudi může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Alicudi. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Lipari do Alicudi je ideální způsob cestování.

Je to mnohem méně nudné než v letadle
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Lipariu do Alicudiu. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak během plavby Lipari-Alicudi na trajektu Siremar nebo Liberty Lines máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Nikdy nebudete mít během letu tolik svobody a zábavy!
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Cesta trajektem Lipari Alicudi je přesným opakem. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Liberty Lines nebo Siremar, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Jistě začnete svou dovolenou v Alicudiu již odpočatí.
Pro pohodlí kajuty
Přestože není povinné absolvovat plavbu z Lipariu do Alicudiu rezervací kajuty, připravujete se o komfort, který trajekt jako jediný druh dopravy nabízí. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. Jejich využití je nejzřetelnější při nočních plavbách, ale je možné si je rezervovat i během dne.

Které společnosti provozují přepravu mezi Lipari a Alicudi?

Pokud chcete cestovat mezi Lipari a Alicudi trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Lipari Alicudi
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Lipari-Alicudi a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Lipari a Alicudi. Liberty Lines provozuje 4 přejezdů denně do Alicudi z Lipari a doba jízdy je 1 hodin. Více informací o společnosti Liberty Lines
1 hodin
4 přejezdů denně
Siremar Lipari Alicudi
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Lipari-Alicudi a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Lipari a Alicudi. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Lipari? Kam připlouvají lodě v Alicudi?

Přístav odjezdu v Lipari

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Alicudi z následujících přístavů v Lipari:

Lipari
Mapa

Přístav příjezdu v Alicudi

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Alicudi z následujících přístavů:

Alicudi
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Lipari do Alicudi, bude vám cesta dlouhá 53 km mezi Lipari a Alicudi trvat nejméně 1 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Lipari a Alicudi méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Lipari a Alicudi uskuteční 4 přejezdů denně.

Mezi Lipari a Alicudi jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Lipari a Alicudi urazíte 53 km.

Ceny lodních lístků z Lipari do Alicudi se pohybují od 420 Kč za nejnižší cenu až po 2986 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1209 Kč.

První trajekt z Lipari odjíždí ve 07:50 do Alicudi.

Poslední trajekt do Alicudi obvykle vyplouvá z Lipari ve 14:45.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu