Lipari
Přímá cesta trajekt do Milazzo
Milazzo
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Lipari do Milazzo ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Lipari do Milazzo? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Lipari do Milazzo je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Lipari do Milazzo může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Lipari do Milazzo co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Lipari Milazzo, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Lipari do Milazzo, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Lipari do Milazzo

Přístav odjezdu
Lipari
Itálie
Liparské ostrovy
Přístav příjezdu
Milazzo
Itálie
Sicílie
Vzdálenost
37 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
17 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Lipari Milazzo: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Lipari do Milazzo se pohybují od 296 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2369 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Lipari - Milazzo, je 864 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Lipari do Milazzo je 1 hodin 30 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Milazzo 2 hodin 20 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Milazzo za 1 hodin 5 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Lipari ve 06:50. Poslední loď do Milazzo vyplouvá z přístavu Lipari ve 17:15.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Lipari do Milazzo.
864 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Lipari do Milazzo (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
296 Kč - 2369 Kč
Průměrná doba přejezdu Lipari Milazzo
1 hodin 30 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Milazzo
06:50
Čas odjezdu posledního trajektu do Milazzo
17:15
Čas příjezdu prvního trajektu do Milazzo
07:55
Čas příjezdu posledního trajektu do Milazzo
19:30

Proč jet trajektem z Lipari do Milazzo?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Lipari do Milazzo může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Milazzo. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Lipari do Milazzo je ideální způsob cestování.

Je to mnohem méně nudné než v letadle
Obecně platí, že k cestě do Milazzou nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak během plavby Lipari-Milazzo na trajektu Siremar nebo Liberty Lines máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Nikdy nebudete mít během letu tolik svobody a zábavy!
Přeprava kola není problém
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Lipari-Milazzo v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. V Milazzou nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.
Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
U vlaku, autobusu nebo letadla se často uplatňuje limit 1 bezplatného zavazadla a každé další zavazadlo generuje další náklady. Při nástupu na trajekt Liberty Lines nebo Siremar v Lipariu si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Milazzou. Doporučujeme však zeptat se posádky Liberty Lines nebo Siremar, protože cestujícím jsou často k dispozici skříňky na zavazadla, kam si mohou během plavby svá zavazadla uložit.

Které společnosti provozují přepravu mezi Lipari a Milazzo?

Pokud chcete cestovat mezi Lipari a Milazzo trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Lipari Milazzo
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Lipari-Milazzo a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Lipari a Milazzo. Liberty Lines provozuje 17 přejezdů denně do Milazzo z Lipari a doba jízdy je 50 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
50 min
17 přejezdů denně
Siremar Lipari Milazzo
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Lipari-Milazzo a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Lipari a Milazzo. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Lipari? Kam připlouvají lodě v Milazzo?

Přístav odjezdu v Lipari

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Milazzo z následujících přístavů v Lipari:

Lipari
Mapa

Přístav příjezdu v Milazzo

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Milazzo z následujících přístavů:

Milazzo
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Lipari do Milazzo, bude vám cesta dlouhá 37 km mezi Lipari a Milazzo trvat nejméně 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Lipari a Milazzo méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Lipari a Milazzo uskuteční 17 přejezdů denně.

Mezi Lipari a Milazzo jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Lipari a Milazzo urazíte 37 km.

Ceny lodních lístků z Lipari do Milazzo se pohybují od 296 Kč za nejnižší cenu až po 2369 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 864 Kč.

První trajekt z Lipari odjíždí ve 06:50 do Milazzo.

Poslední trajekt do Milazzo obvykle vyplouvá z Lipari ve 17:15.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu