Lipari
Přímá cesta trajekt do Rinella
Rinella
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Lipari do Rinella ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Lipari do Rinella? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Lipari do Rinella je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Lipari do Rinella může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Lipari do Rinella co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Lipari Rinella, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Lipari do Rinella, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Lipari do Rinella

Přístav odjezdu
Lipari
Itálie
Liparské ostrovy
Přístav příjezdu
Rinella
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
14 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
8 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Lipari Rinella: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Lipari do Rinella se pohybují od 222 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1703 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Lipari - Rinella, je 666 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Lipari do Rinella je 52 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Rinella 1 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Rinella za 25 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Lipari ve 07:50. Poslední loď do Rinella vyplouvá z přístavu Lipari ve 17:20.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Lipari do Rinella.
666 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Lipari do Rinella (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
222 Kč - 1703 Kč
Průměrná doba přejezdu Lipari Rinella
52 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Rinella
07:50
Čas odjezdu posledního trajektu do Rinella
17:20
Čas příjezdu prvního trajektu do Rinella
08:25
Čas příjezdu posledního trajektu do Rinella
18:10

Proč jet trajektem z Lipari do Rinella?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Lipari do Rinella může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Rinella. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Lipari do Rinella je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Lipari Rinella, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Liberty Lines nebo Siremar, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Je to mnohem méně nudné než v letadle
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Lipariu do Rinellau. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak během plavby Lipari-Rinella na trajektu Siremar nebo Liberty Lines máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Naopak, cesta lodí Lipari Rinella je mimořádně relaxační. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Liberty Lines nebo Siremar, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Jistě začnete svou dovolenou v Rinellau již odpočatí.

Které společnosti provozují přepravu mezi Lipari a Rinella?

Pokud chcete cestovat mezi Lipari a Rinella trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Lipari Rinella
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Lipari-Rinella a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Lipari a Rinella. Liberty Lines provozuje 8 přejezdů denně do Rinella z Lipari a doba jízdy je 20 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
20 min
8 přejezdů denně
Siremar Lipari Rinella
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Lipari-Rinella a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Lipari a Rinella. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Lipari? Kam připlouvají lodě v Rinella?

Přístav odjezdu v Lipari

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Rinella z následujících přístavů v Lipari:

Lipari
Mapa

Přístav příjezdu v Rinella

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Rinella z následujících přístavů:

Rinella
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Lipari do Rinella, bude vám cesta dlouhá 14 km mezi Lipari a Rinella trvat nejméně 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Lipari a Rinella méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Lipari a Rinella uskuteční 8 přejezdů denně.

Mezi Lipari a Rinella jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Lipari a Rinella urazíte 14 km.

Ceny lodních lístků z Lipari do Rinella se pohybují od 222 Kč za nejnižší cenu až po 1703 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 666 Kč.

První trajekt z Lipari odjíždí ve 07:50 do Rinella.

Poslední trajekt do Rinella obvykle vyplouvá z Lipari ve 17:20.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu