Lipari
Přímá cesta trajekt do Santa Maria Salina
Santa Maria Salina
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Lipari do Santa Maria Salina ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Lipari do Santa Maria Salina? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Lipari do Santa Maria Salina je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Lipari do Santa Maria Salina může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Lipari do Santa Maria Salina co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Lipari Santa Maria Salina, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Lipari do Santa Maria Salina, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Lipari do Santa Maria Salina

Přístav odjezdu
Lipari
Itálie
Liparské ostrovy
Přístav příjezdu
Santa Maria Salina
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
13 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
15 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Lipari Santa Maria Salina: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Lipari do Santa Maria Salina se pohybují od 173 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1654 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Lipari - Santa Maria Salina, je 642 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Lipari do Santa Maria Salina je 47 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Santa Maria Salina 1 hodin 25 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Santa Maria Salina za 25 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Lipari ve 07:50. Poslední loď do Santa Maria Salina vyplouvá z přístavu Lipari ve 17:20.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Lipari do Santa Maria Salina.
642 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Lipari do Santa Maria Salina (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
173 Kč - 1654 Kč
Průměrná doba přejezdu Lipari Santa Maria Salina
47 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Santa Maria Salina
07:50
Čas odjezdu posledního trajektu do Santa Maria Salina
17:20
Čas příjezdu prvního trajektu do Santa Maria Salina
08:15
Čas příjezdu posledního trajektu do Santa Maria Salina
18:10

Proč jet trajektem z Lipari do Santa Maria Salina?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Lipari do Santa Maria Salina může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Santa Maria Salina. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Lipari do Santa Maria Salina je ideální způsob cestování.

Pro pohodlí kajuty
Přestože není povinné absolvovat plavbu z Lipariu do Santa Maria Salinau rezervací kajuty, připravujete se o komfort, který trajekt jako jediný druh dopravy nabízí. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.
Pro pečující personál
Po celou dobu cesty z Lipariu do Santa Maria Salinau vám bude k dispozici profesionální a ochotná posádka, která vám pomůže. Na lodi najdete "informační místo", většinou na hlavní palubě.
Odpočinete si mnohem více než v autě
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Cesta trajektem Lipari Santa Maria Salina je přesným opakem. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Liberty Lines nebo Siremar, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Jistě začnete svou dovolenou v Santa Maria Salinau již odpočatí.

Které společnosti provozují přepravu mezi Lipari a Santa Maria Salina?

Pokud chcete cestovat mezi Lipari a Santa Maria Salina trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Lipari Santa Maria Salina
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Lipari-Santa Maria Salina a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Lipari a Santa Maria Salina. Liberty Lines provozuje 15 přejezdů denně do Santa Maria Salina z Lipari a doba jízdy je 20 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
20 min
15 přejezdů denně
Siremar Lipari Santa Maria Salina
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Lipari-Santa Maria Salina a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Lipari a Santa Maria Salina. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Lipari? Kam připlouvají lodě v Santa Maria Salina?

Přístav odjezdu v Lipari

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Santa Maria Salina z následujících přístavů v Lipari:

Lipari
Mapa

Přístav příjezdu v Santa Maria Salina

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Santa Maria Salina z následujících přístavů:

Salina
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Lipari do Santa Maria Salina, bude vám cesta dlouhá 13 km mezi Lipari a Santa Maria Salina trvat nejméně 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Lipari a Santa Maria Salina méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Lipari a Santa Maria Salina uskuteční 15 přejezdů denně.

Mezi Lipari a Santa Maria Salina jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Lipari a Santa Maria Salina urazíte 13 km.

Ceny lodních lístků z Lipari do Santa Maria Salina se pohybují od 173 Kč za nejnižší cenu až po 1654 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 642 Kč.

První trajekt z Lipari odjíždí ve 07:50 do Santa Maria Salina.

Poslední trajekt do Santa Maria Salina obvykle vyplouvá z Lipari ve 17:20.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu