Doporučená trasa
Liverpool
Přímá cesta lety, trajekt do Dublin
Dublin
Viz ceny
Alternativní trasy
Liverpool
Cesta trajekt do Douglas
Douglas
Cesta lety, trajekt do Dublin
Dublin
Viz ceny
Liverpool
Cesta vlak, autobus, spolujízda do Manchester
Manchester
Cesta lety do Dublin
Dublin
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Liverpool do Dublin ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Liverpool do Dublin? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Liverpool do Dublin je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Liverpool do Dublin může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Liverpool do Dublin co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries nebo Seatruck Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Liverpool Dublin, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Seatruck Ferries nebo P&O Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Liverpool do Dublin, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Liverpool do Dublin

Přístav odjezdu
Liverpool
Spojené Království
Anglie
Přístav příjezdu
Dublin
Irsko
Vzdálenost
218 km
Trajektové společnosti
Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries, Seatruck Ferries
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Liverpool Dublin: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Liverpool do Dublin se pohybují od 3677 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 7601 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Liverpool - Dublin, je 4467 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Liverpool do Dublin je 7 hodin 30 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Dublin 7 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Dublin za 7 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Liverpool ve 09:30. Poslední loď do Dublin vyplouvá z přístavu Liverpool ve 21:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Liverpool do Dublin.
4467 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Liverpool do Dublin (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
3677 Kč - 7601 Kč
Průměrná doba přejezdu Liverpool Dublin
7 hodin 30 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Dublin
09:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Dublin
21:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Dublin
04:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Dublin
17:00

Proč jet trajektem z Liverpool do Dublin?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Liverpool do Dublin může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Dublin. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Liverpool do Dublin je ideální způsob cestování.

Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Obecně platí, že k cestě do Dublinu nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak během plavby Liverpool-Dublin na trajektu P&O Ferries nebo Seatruck Ferries máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Konečně si udělat čas na cestování
V naší společnosti musí jít všechno rychle. Plavba rychlostí nižší než 40 km/h na palubě trajektu Seatruck Ferries nebo P&O Ferries na trase dlouhé 218 km mezi Liverpoolem a Dublinem bude pohodovou zastávkou. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Není vyloučeno, že budete mít pocit, že jste do Dublinu dorazili příliš rychle, protože zážitek je to tak příjemný!
Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
U vlaku, autobusu nebo letadla se často uplatňuje limit 1 bezplatného zavazadla a každé další zavazadlo generuje další náklady. Na trajektu Liverpool Dublin si můžete vzít libovolné množství zavazadel v rámci kapacity vašeho vozidla. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Dublinu. Doporučujeme však zeptat se posádky Seatruck Ferries nebo P&O Ferries, protože cestujícím jsou často k dispozici skříňky na zavazadla, kam si mohou během plavby svá zavazadla uložit.

Které společnosti provozují přepravu mezi Liverpool a Dublin?

Pokud chcete cestovat mezi Liverpool a Dublin trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Seatruck Ferries nebo P&O Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Seatruck Ferries Liverpool Dublin
Seatruck Ferries
Společnost Seatruck Ferries provozuje trajektovou dopravu do Spojené Království a Irsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Liverpool a Dublin. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Liverpool-Dublin a rezervovat si jízdenku Seatruck Ferries mezi Liverpool a Dublin. Více informací o společnosti Seatruck Ferries
P&O Ferries Liverpool Dublin
P&O Ferries
P&O Ferries je anglická společnost se sídlem v Doveru. Je uvedena na Vivanoda, což je srovnávač umožňující najít levný přejezd P&O Ferries Liverpool Dublin. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Liverpool-Dublin a rezervovat si jízdenku P&O Ferries mezi Liverpool a Dublin. Více informací o společnosti P&O Ferries

Odkud vyplouvají trajekty v Liverpool? Kam připlouvají lodě v Dublin?

Přístav odjezdu v Liverpool

Trajekty Seatruck Ferries nebo P&O Ferries vyplouvají do Dublin z následujících přístavů v Liverpool:

Liverpool Isle of Man and Dublin Terminal
Mapa
Liverpool Birkenhead Ferry Terminal
Mapa

Přístav příjezdu v Dublin

Lodě společnosti P&O Ferries nebo Seatruck Ferries připlouvají do Dublin z následujících přístavů:

Dublin P&O Ferries Terminal 3
Mapa
Dublin Ferries Terminal 1
Mapa
Další alternativní plavby z Liverpool do Dublin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Liverpool a Dublin jezdí 2 trajektových společností: Seatruck Ferries a P&O Ferries.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries, Seatruck Ferries.

Během cesty mezi Liverpool a Dublin urazíte 218 km.

Ceny lodních lístků z Liverpool do Dublin se pohybují od 3677 Kč za nejnižší cenu až po 7601 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 4467 Kč.

První trajekt z Liverpool odjíždí ve 09:30 do Dublin.

Poslední trajekt do Dublin obvykle vyplouvá z Liverpool ve 21:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu