Los Cristianos
Přímá cesta trajekt do Santa Cruz de La Palma
Santa Cruz de La Palma
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Los Cristianos do Santa Cruz de La Palma ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Los Cristianos do Santa Cruz de La Palma? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Los Cristianos do Santa Cruz de La Palma je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Los Cristianos do Santa Cruz de La Palma může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Los Cristianos do Santa Cruz de La Palma co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Naviera Armas nebo Fred Olsen Express. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Los Cristianos Santa Cruz de La Palma, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Naviera Armas nebo Fred Olsen Express nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Los Cristianos do Santa Cruz de La Palma, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Los Cristianos do Santa Cruz de La Palma

Přístav odjezdu
Los Cristianos
Španělsko
Kanárské ostrovy
Přístav příjezdu
Santa Cruz de La Palma
Španělsko
Kanárské ostrovy
Vzdálenost
125 km
Trajektové společnosti
Naviera Armas, Fred Olsen Express
Četnost přejezdů
2 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
3 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Los Cristianos Santa Cruz de La Palma: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Los Cristianos do Santa Cruz de La Palma se pohybují od 1111 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3184 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Los Cristianos - Santa Cruz de La Palma, je 2098 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Los Cristianos do Santa Cruz de La Palma je 2 hodin 48 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Santa Cruz de La Palma 3 hodin 15 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Santa Cruz de La Palma za 2 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Los Cristianos ve 08:30. Poslední loď do Santa Cruz de La Palma vyplouvá z přístavu Los Cristianos ve 20:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Los Cristianos do Santa Cruz de La Palma.
2098 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Los Cristianos do Santa Cruz de La Palma (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1111 Kč - 3184 Kč
Průměrná doba přejezdu Los Cristianos Santa Cruz de La Palma
2 hodin 48 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Santa Cruz de La Palma
08:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Santa Cruz de La Palma
20:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Santa Cruz de La Palma
11:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Santa Cruz de La Palma
23:30

Proč jet trajektem z Los Cristianos do Santa Cruz de La Palma?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Los Cristianos do Santa Cruz de La Palma může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Santa Cruz de La Palma. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Los Cristianos do Santa Cruz de La Palma je ideální způsob cestování.

Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Los Cristianosu do Santa Cruz de La Palmau. Jste však uvězněni na sedadle, připoutáni bezpečnostním pásem a nemáte téměř žádnou možnost cestovat. Naopak, na trase Los Cristianos-Santa Cruz de La Palma na palubě trajektu Naviera Armas nebo Fred Olsen Express budete mít spoustu příležitostí k zábavě, k procházkám po venkovní palubě a v létě dokonce k opalování. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Neexistuje lepší způsob cestování mezi Los Cristianosem a Santa Cruz de La Palmaem s rodinou než trajektem. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Los Cristianos, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Vaše děti budou na cestu trajektem z Los Cristianosu do Santa Cruz de La Palmau dlouho vzpomínat.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Los Cristianos Santa Cruz de La Palma, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Naviera Armas nebo Fred Olsen Express, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.

Které společnosti provozují přepravu mezi Los Cristianos a Santa Cruz de La Palma?

Pokud chcete cestovat mezi Los Cristianos a Santa Cruz de La Palma trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Naviera Armas nebo Fred Olsen Express, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Naviera Armas Los Cristianos Santa Cruz de La Palma
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektová společnost se sídlem v Santa Cruz de Tenerife na Kanárských ostrovech. Byla založena v roce 1971 a nabízí přejezdy do několika destinací na Kanárských ostrovech, ve Španělsku a Maroku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Los Cristianos-Santa Cruz de La Palma a rezervovat si jízdenku Naviera Armas mezi Los Cristianos a Santa Cruz de La Palma. Naviera Armas provozuje 6 přejezdů týdně do Santa Cruz de La Palma z Los Cristianos a doba jízdy je 4 hodin. Více informací o společnosti Naviera Armas
4 hodin
6 přejezdů týdně
Fred Olsen Express Los Cristianos Santa Cruz de La Palma
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express je trajektová společnost se sídlem v Las Palmas na Kanárských ostrovech, která nabízí plavby do různých destinací ve Španělsku a Portugalsku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Los Cristianos-Santa Cruz de La Palma a rezervovat si jízdenku Fred Olsen Express mezi Los Cristianos a Santa Cruz de La Palma. Fred Olsen Express provozuje 11 přejezdů týdně do Santa Cruz de La Palma z Los Cristianos a doba jízdy je 3 hodin. Více informací o společnosti Fred Olsen Express
3 hodin
11 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Los Cristianos? Kam připlouvají lodě v Santa Cruz de La Palma?

Přístav odjezdu v Los Cristianos

Trajekty Naviera Armas nebo Fred Olsen Express vyplouvají do Santa Cruz de La Palma z následujících přístavů v Los Cristianos:

los Cristianos
Mapa

Přístav příjezdu v Santa Cruz de La Palma

Lodě společnosti Fred Olsen Express nebo Naviera Armas připlouvají do Santa Cruz de La Palma z následujících přístavů:

Santa Cruz de La Palma
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Los Cristianos do Santa Cruz de La Palma, bude vám cesta dlouhá 125 km mezi Los Cristianos a Santa Cruz de La Palma trvat nejméně 3 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Los Cristianos a Santa Cruz de La Palma méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Naviera Armas a Fred Olsen Express). V současné době se mezi Los Cristianos a Santa Cruz de La Palma uskuteční 2 přejezdů denně.

Mezi Los Cristianos a Santa Cruz de La Palma jezdí 2 trajektových společností: Naviera Armas a Fred Olsen Express.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Během cesty mezi Los Cristianos a Santa Cruz de La Palma urazíte 125 km.

Ceny lodních lístků z Los Cristianos do Santa Cruz de La Palma se pohybují od 1111 Kč za nejnižší cenu až po 3184 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2098 Kč.

První trajekt z Los Cristianos odjíždí ve 08:30 do Santa Cruz de La Palma.

Poslední trajekt do Santa Cruz de La Palma obvykle vyplouvá z Los Cristianos ve 20:30.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu