Loutraki
Přímá cesta trajekt do Volos
Volos
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Loutraki do Volos ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Loutraki do Volos? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Loutraki do Volos je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Loutraki do Volos může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Loutraki do Volos co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Hellenic Seaways nebo Anes Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Loutraki Volos, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Hellenic Seaways nebo Anes Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Loutraki do Volos, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Loutraki do Volos

Přístav odjezdu
Loutraki
Řecko
Thesálie
Přístav příjezdu
Volos
Řecko
Thesálie
Vzdálenost
63 km
Trajektové společnosti
Hellenic Seaways, Anes Ferries
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Loutraki do Volos?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Loutraki do Volos může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Volos. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Loutraki do Volos je ideální způsob cestování.

Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Obecně platí, že k cestě do Volosu nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Jste však uvězněni na sedadle, připoutáni bezpečnostním pásem a nemáte téměř žádnou možnost cestovat. Naopak během plavby Loutraki-Volos na trajektu Anes Ferries nebo Hellenic Seaways máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Služby a míra svobody během letu jsou radikálně odlišné!
Nespěchat se stává potěšením
Je známo, že žijeme ve společnosti, kde všechno musí jít rychle, rychleji a rychleji. Přesto si užijete, když z Loutrakiu vyplujete trajektem Hellenic Seaways nebo Anes Ferries, který 63 km do Volosu urazí rychlostí nižší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Možná se vám přejezd Loutraki-Volos bude zdát příliš krátký!
Vezměte si s sebou neomezené množství zavazadel
Jedno zavazadlo je zdarma, za všechna ostatní je třeba zaplatit. Tento vzorec se často používá při cestování jinými dopravními prostředky, což velmi často vede k výraznému navýšení účtu. Na trajektu Loutraki Volos si můžete vzít libovolné množství zavazadel v rámci kapacity vašeho vozidla. Pokud cestujete bez auta, budete mít po celou dobu cesty do Volosu omezený pohyb. Mnoho lodí však poskytuje pěším cestujícím úschovnu zavazadel. Informujte se u společností Hellenic Seaways nebo Anes Ferries.

Které společnosti provozují přepravu mezi Loutraki a Volos?

Pokud chcete cestovat mezi Loutraki a Volos trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Hellenic Seaways nebo Anes Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Hellenic Seaways Loutraki Volos
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Loutraki-Volos a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Loutraki a Volos. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
Anes Ferries Loutraki Volos
Anes Ferries
Anes Ferries je trajektová společnost se sídlem v Benátkách v Itálii. Nabízí trajektové přepravy do několika destinací v Itálii, Chorvatsku a Albánii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Loutraki-Volos a rezervovat si jízdenku Anes Ferries mezi Loutraki a Volos. Více informací o společnosti Anes Ferries

Odkud vyplouvají trajekty v Loutraki? Kam připlouvají lodě v Volos?

Přístav odjezdu v Loutraki

Trajekty Hellenic Seaways nebo Anes Ferries vyplouvají do Volos z následujících přístavů v Loutraki:

Glossa
Mapa

Přístav příjezdu v Volos

Lodě společnosti Anes Ferries nebo Hellenic Seaways připlouvají do Volos z následujících přístavů:

Volos
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Loutraki a Volos jezdí 2 trajektových společností: Hellenic Seaways a Anes Ferries.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Hellenic Seaways, Anes Ferries.

Během cesty mezi Loutraki a Volos urazíte 63 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu