Lubeck
Přímá cesta trajekt do Liepaja
Liepaja
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Travemünde do Liepaja ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Travemünde do Liepaja? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Travemünde do Liepaja je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Travemünde do Liepaja může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Travemünde do Liepaja co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Stena Line. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Travemünde Liepaja, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Stena Line nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Travemünde do Liepaja, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Travemünde do Liepaja

Přístav odjezdu
Lubeck
Německo
Šlesvicko-Holštýnsko
Přístav příjezdu
Liepaja
Lotyšsko
Vzdálenost
716 km
Trajektové společnosti
Stena Line
Četnost přejezdů
5 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
26 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Travemünde Liepaja: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Travemünde do Liepaja se pohybují od 1061 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 5306 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Travemünde - Liepaja, je 2567 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Travemünde do Liepaja je 22 hodin 25 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Liepaja 23 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Liepaja za 22 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Travemünde ve 16:00. Poslední loď do Liepaja vyplouvá z přístavu Travemünde ve 23:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Travemünde do Liepaja.
2567 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Travemünde do Liepaja (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1061 Kč - 5306 Kč
Průměrná doba přejezdu Travemünde Liepaja
22 hodin 25 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Liepaja
16:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Liepaja
23:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Liepaja
15:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Liepaja
23:30

Které společnosti provozují přepravu mezi Travemünde a Liepaja?

Pokud chcete cestovat mezi Travemünde a Liepaja trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Stena Line, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Stena Line Travemünde Liepaja
Stena Line
Stena Line je švédská trajektová společnost nabízející osobní a automobilovou dopravu mezi přístavy v západní Evropě, včetně spojení mezi přístavy Harwich ve Spojeném království a Hook of Holland v Nizozemsku, mezi Hullem a Rotterdamem a mezi Liverpoolem a Belfastem v Severním Irsku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Travemünde-Liepaja a rezervovat si jízdenku Stena Line mezi Travemünde a Liepaja. Stena Line provozuje 5 přejezdů týdně do Liepaja z Travemünde a doba jízdy je 26 hodin. Více informací o společnosti Stena Line
26 hodin
5 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Travemünde? Kam připlouvají lodě v Liepaja?

Přístav odjezdu v Travemünde

Trajekty Stena Line vyplouvají do Liepaja z následujících přístavů v Travemünde:

Lübeck Travemünde
Mapa

Přístav příjezdu v Liepaja

Lodě společnosti Stena Line připlouvají do Liepaja z následujících přístavů:

Liepaja
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu