Lumparland
Přímá cesta trajekt do Kapellskär
Kapellskär
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Lumparland do Kapellskär ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Lumparland do Kapellskär? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Lumparland do Kapellskär je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Lumparland do Kapellskär může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Lumparland do Kapellskär co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Finnlines nebo Tallink. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Lumparland Kapellskär, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Finnlines nebo Tallink nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Lumparland do Kapellskär, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Lumparland do Kapellskär

Přístav odjezdu
Lumparland
Finsko
Ålandy
Přístav příjezdu
Kapellskär
Švédsko
Vzdálenost
80 km
Trajektové společnosti
Finnlines, Tallink
Četnost přejezdů
14 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
3 hodin 20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Lumparland Kapellskär: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Lumparland do Kapellskär se pohybují od 1851 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 5405 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Lumparland - Kapellskär, je 2814 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Lumparland do Kapellskär je 5 hodin 2 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Kapellskär 7 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Kapellskär za 3 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Lumparland ve 00:45. Poslední loď do Kapellskär vyplouvá z přístavu Lumparland ve 23:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Lumparland do Kapellskär.
2814 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Lumparland do Kapellskär (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1851 Kč - 5405 Kč
Průměrná doba přejezdu Lumparland Kapellskär
5 hodin 2 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Kapellskär
00:45
Čas odjezdu posledního trajektu do Kapellskär
23:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Kapellskär
06:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Kapellskär
18:45

Proč jet trajektem z Lumparland do Kapellskär?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Lumparland do Kapellskär může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Kapellskär. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Lumparland do Kapellskär je ideální způsob cestování.

Pro pohodlí kajuty
Přestože není povinné absolvovat plavbu z Lumparlandu do Kapellskäru rezervací kajuty, připravujete se o komfort, který trajekt jako jediný druh dopravy nabízí. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. Jejich využití je nejzřetelnější při nočních plavbách, ale je možné si je rezervovat i během dne.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Lumparland Kapellskär, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Finnlines nebo Tallink, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.
Přeprava kola není problém
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu však tento problém nemáte: vaše kolo je naloženo přímo do obrovské lodní garáže. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Lumparland-Kapellskär v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. Najdete ho při vystupování po příjezdu do Kapellskäru.

Které společnosti provozují přepravu mezi Lumparland a Kapellskär?

Pokud chcete cestovat mezi Lumparland a Kapellskär trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Finnlines nebo Tallink, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Finnlines Lumparland Kapellskär
Finnlines
Společnost Finnlines byla založena v roce 1948 a sídlí ve Finsku. Obsluhuje Finsko, Německo, Švédsko a Polsko. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Lumparland-Kapellskär a rezervovat si jízdenku Finnlines mezi Lumparland a Kapellskär. Finnlines provozuje 14 přejezdů týdně do Kapellskär z Lumparland a doba jízdy je 3 hodin 20 min. Více informací o společnosti Finnlines
3 hodin 20 min
14 přejezdů týdně
Tallink Lumparland Kapellskär
Tallink
Tallink, založená v roce 1991, je estonská trajektová společnost, která obsluhuje pobaltské státy, Finsko a Švédsko. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Lumparland-Kapellskär a rezervovat si jízdenku Tallink mezi Lumparland a Kapellskär. Více informací o společnosti Tallink

Odkud vyplouvají trajekty v Lumparland? Kam připlouvají lodě v Kapellskär?

Přístav odjezdu v Lumparland

Trajekty Finnlines nebo Tallink vyplouvají do Kapellskär z následujících přístavů v Lumparland:

Langnas
Mapa

Přístav příjezdu v Kapellskär

Lodě společnosti Tallink nebo Finnlines připlouvají do Kapellskär z následujících přístavů:

Kapellskar
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Lumparland do Kapellskär, bude vám cesta dlouhá 80 km mezi Lumparland a Kapellskär trvat nejméně 3 hodin 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Lumparland a Kapellskär méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Finnlines a Tallink). V současné době se mezi Lumparland a Kapellskär uskuteční 14 přejezdů týdně.

Mezi Lumparland a Kapellskär jezdí 2 trajektových společností: Finnlines a Tallink.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Finnlines, Tallink.

Během cesty mezi Lumparland a Kapellskär urazíte 80 km.

Ceny lodních lístků z Lumparland do Kapellskär se pohybují od 1851 Kč za nejnižší cenu až po 5405 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2814 Kč.

První trajekt z Lumparland odjíždí ve 00:45 do Kapellskär.

Poslední trajekt do Kapellskär obvykle vyplouvá z Lumparland ve 23:30.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu