Lymington
Přímá cesta trajekt do Yarmouth
Yarmouth
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Lymington do Yarmouth ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Lymington do Yarmouth? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Lymington do Yarmouth je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Lymington do Yarmouth může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Lymington do Yarmouth co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Wightlink. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Lymington Yarmouth, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Wightlink nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Lymington do Yarmouth, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Lymington do Yarmouth

Přístav odjezdu
Lymington
Spojené Království
Anglie
Přístav příjezdu
Yarmouth
Spojené Království
Wight
Vzdálenost
7 km
Trajektové společnosti
Wightlink
Četnost přejezdů
15 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
40 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Lymington Yarmouth: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Lymington do Yarmouth se pohybují od 494 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3899 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Lymington - Yarmouth, je 1431 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Lymington do Yarmouth je 40 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Yarmouth 40 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Yarmouth za 40 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Lymington ve 07:10. Poslední loď do Yarmouth vyplouvá z přístavu Lymington ve 10:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Lymington do Yarmouth.
1431 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Lymington do Yarmouth (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
494 Kč - 3899 Kč
Průměrná doba přejezdu Lymington Yarmouth
40 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Yarmouth
07:10
Čas odjezdu posledního trajektu do Yarmouth
10:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Yarmouth
07:50
Čas příjezdu posledního trajektu do Yarmouth
10:40

Které společnosti provozují přepravu mezi Lymington a Yarmouth?

Pokud chcete cestovat mezi Lymington a Yarmouth trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Wightlink, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Wightlink Lymington Yarmouth
Wightlink
Wightlink je trajektová společnost se sídlem na ostrově Wight ve Spojeném království, která nabízí přejezdy mezi ostrovem Wight a pevninou. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Lymington-Yarmouth a rezervovat si jízdenku Wightlink mezi Lymington a Yarmouth. Wightlink provozuje 15 přejezdů denně do Yarmouth z Lymington a doba jízdy je 40 min. Více informací o společnosti Wightlink
40 min
15 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v Lymington? Kam připlouvají lodě v Yarmouth?

Přístav odjezdu v Lymington

Trajekty Wightlink vyplouvají do Yarmouth z následujících přístavů v Lymington:

Lymington Pier Ferry Terminal
Mapa

Přístav příjezdu v Yarmouth

Lodě společnosti Wightlink připlouvají do Yarmouth z následujících přístavů:

Yarmouth - Isle of Wight Terminal
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu