Doporučená trasa
Mahon
Přímá cesta trajekt do Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Viz ceny
Alternativní trasy
Mahon
Cesta trajekt do Barcelona
Barcelona
Cesta trajekt, lety do Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Mahon do Palma (Mallorca) ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Mahon do Palma (Mallorca)? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Mahon do Palma (Mallorca) je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Mahon do Palma (Mallorca) může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Mahon do Palma (Mallorca) co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci nebo Trasmed. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Mahon Palma (Mallorca), která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Trasmed nebo Acciona Trasmediterránea nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Mahon do Palma (Mallorca), jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Mahon do Palma (Mallorca)

Přístav odjezdu
Mahon
Španělsko
Baleárské ostrovy
Přístav příjezdu
Palma (Mallorca)
Španělsko
Baleárské ostrovy
Vzdálenost
145 km
Trajektové společnosti
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
5 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Mahon Palma (Mallorca): ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Mahon do Palma (Mallorca) se pohybují od 1333 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3184 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Mahon - Palma (Mallorca), je 2271 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Mahon do Palma (Mallorca) je 6 hodin. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Palma (Mallorca) 6 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Palma (Mallorca) za 6 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Mahon ve 17:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Mahon do Palma (Mallorca).
2271 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Mahon do Palma (Mallorca) (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1333 Kč - 3184 Kč
Průměrná doba přejezdu Mahon Palma (Mallorca)
6 hodin
Čas odjezdu prvního trajektu do Palma (Mallorca)
17:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Palma (Mallorca)
23:00

Proč jet trajektem z Mahon do Palma (Mallorca)?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Mahon do Palma (Mallorca) může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Palma (Mallorca). Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Mahon do Palma (Mallorca) je ideální způsob cestování.

Pro pohodlí kajuty
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Mahonu do Palma (Mallorca)u nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. Jejich využití je nejzřetelnější při nočních plavbách, ale je možné si je rezervovat i během dne.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Mahon Palma (Mallorca), ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Trasmed nebo Acciona Trasmediterránea, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.
Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. V Mahonu se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Trasmed nebo Acciona Trasmediterránea a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Palma (Mallorca)u plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Mahon a Palma (Mallorca)?

Pokud chcete cestovat mezi Mahon a Palma (Mallorca) trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Trasmed nebo Acciona Trasmediterránea, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Trasmed Mahon Palma (Mallorca)
Trasmed
Společnost Trasmed provozuje trajektovou dopravu do Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Mahon a Palma (Mallorca). Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Mahon-Palma (Mallorca) a rezervovat si jízdenku Trasmed mezi Mahon a Palma (Mallorca). Více informací o společnosti Trasmed
Acciona Trasmediterránea Mahon Palma (Mallorca)
Acciona Trasmediterránea
Společnost Acciona Trasmediterránea byla založena v roce 1989 a sídlí v Barceloně ve Španělsku. Společnost obsluhuje středomořské oblasti Španělska, Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Mahon-Palma (Mallorca) a rezervovat si jízdenku Acciona Trasmediterránea mezi Mahon a Palma (Mallorca). Acciona Trasmediterránea provozuje 1 přejezdů týdně do Palma (Mallorca) z Mahon a doba jízdy je 5 hodin 30 min. Více informací o společnosti Acciona Trasmediterránea
5 hodin 30 min
1 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Mahon? Kam připlouvají lodě v Palma (Mallorca)?

Přístav odjezdu v Mahon

Trajekty Trasmed nebo Acciona Trasmediterránea vyplouvají do Palma (Mallorca) z následujících přístavů v Mahon:

Mahon
Mapa

Přístav příjezdu v Palma (Mallorca)

Lodě společnosti Acciona Trasmediterránea nebo Trasmed připlouvají do Palma (Mallorca) z následujících přístavů:

Palma de Mallorca
Mapa
Další alternativní plavby z Mahon do Palma (Mallorca)
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Mahon do Palma (Mallorca), bude vám cesta dlouhá 145 km mezi Mahon a Palma (Mallorca) trvat nejméně 5 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Mahon a Palma (Mallorca) méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Trasmed a Acciona Trasmediterránea). V současné době se mezi Mahon a Palma (Mallorca) uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Mahon a Palma (Mallorca) jezdí 2 trajektových společností: Trasmed a Acciona Trasmediterránea.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Během cesty mezi Mahon a Palma (Mallorca) urazíte 145 km.

Ceny lodních lístků z Mahon do Palma (Mallorca) se pohybují od 1333 Kč za nejnižší cenu až po 3184 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2271 Kč.

První trajekt z Mahon odjíždí ve 17:00 do Palma (Mallorca).

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu