Mantoudi
Přímá cesta trajekt do Skopelos
Skopelos
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Mantoudi do Skopelos ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Mantoudi do Skopelos? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Mantoudi do Skopelos je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Mantoudi do Skopelos může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Mantoudi do Skopelos co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Sea Jets nebo Anes Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Mantoudi Skopelos, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Sea Jets nebo Anes Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Mantoudi do Skopelos, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Mantoudi do Skopelos

Přístav odjezdu
Mantoudi
Řecko
Střední Řecko
Přístav příjezdu
Skopelos
Řecko
Ostrovy Sporades
Vzdálenost
39 km
Trajektové společnosti
Sea Jets, Anes Ferries
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Mantoudi do Skopelos?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Mantoudi do Skopelos může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Skopelos. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Mantoudi do Skopelos je ideální způsob cestování.

Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Mantoudiu do Skopelosu. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak během plavby Mantoudi-Skopelos na trajektu Anes Ferries nebo Sea Jets máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Mantoudi Skopelos, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Sea Jets nebo Anes Ferries, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
Jedno zavazadlo je zdarma, za všechna ostatní je třeba zaplatit. Tento vzorec se často používá při cestování jinými dopravními prostředky, což velmi často vede k výraznému navýšení účtu. Při nástupu na trajekt Sea Jets nebo Anes Ferries v Mantoudiu si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Skopelosu. Vyplatí se však zeptat se personálu Sea Jets nebo Anes Ferries, zda má loď k dispozici úschovnu zavazadel, kde si můžete svá zavazadla ponechat až do příjezdu do Skopelosu.

Které společnosti provozují přepravu mezi Mantoudi a Skopelos?

Pokud chcete cestovat mezi Mantoudi a Skopelos trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Sea Jets nebo Anes Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Sea Jets Mantoudi Skopelos
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Mantoudi-Skopelos a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Mantoudi a Skopelos. Více informací o společnosti Sea Jets
Anes Ferries Mantoudi Skopelos
Anes Ferries
Anes Ferries je trajektová společnost se sídlem v Benátkách v Itálii. Nabízí trajektové přepravy do několika destinací v Itálii, Chorvatsku a Albánii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Mantoudi-Skopelos a rezervovat si jízdenku Anes Ferries mezi Mantoudi a Skopelos. Více informací o společnosti Anes Ferries

Odkud vyplouvají trajekty v Mantoudi? Kam připlouvají lodě v Skopelos?

Přístav odjezdu v Mantoudi

Trajekty Sea Jets nebo Anes Ferries vyplouvají do Skopelos z následujících přístavů v Mantoudi:

Mantoudi
Mapa

Přístav příjezdu v Skopelos

Lodě společnosti Anes Ferries nebo Sea Jets připlouvají do Skopelos z následujících přístavů:

Skopelos
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Mantoudi a Skopelos jezdí 2 trajektových společností: Sea Jets a Anes Ferries.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Sea Jets, Anes Ferries.

Během cesty mezi Mantoudi a Skopelos urazíte 39 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu