Marettimo
Přímá cesta trajekt do Levanzo
Levanzo
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Marettimo do Levanzo ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Marettimo do Levanzo? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Marettimo do Levanzo je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Marettimo do Levanzo může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Marettimo do Levanzo co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Marettimo Levanzo, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Marettimo do Levanzo, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Marettimo do Levanzo

Přístav odjezdu
Marettimo
Itálie
Sicílie
Přístav příjezdu
Levanzo
Itálie
Sicílie
Vzdálenost
24 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
4 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Marettimo Levanzo: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Marettimo do Levanzo se pohybují od 247 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1703 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Marettimo - Levanzo, je 642 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Marettimo do Levanzo je 1 hodin 16 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Levanzo 1 hodin 55 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Levanzo za 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Marettimo ve 06:20. Poslední loď do Levanzo vyplouvá z přístavu Marettimo ve 15:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Marettimo do Levanzo.
642 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Marettimo do Levanzo (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
247 Kč - 1703 Kč
Průměrná doba přejezdu Marettimo Levanzo
1 hodin 16 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Levanzo
06:20
Čas odjezdu posledního trajektu do Levanzo
15:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Levanzo
06:50
Čas příjezdu posledního trajektu do Levanzo
16:15

Proč jet trajektem z Marettimo do Levanzo?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Marettimo do Levanzo může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Levanzo. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Marettimo do Levanzo je ideální způsob cestování.

Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Marettimou do Levanzou. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak během plavby Marettimo-Levanzo na trajektu Siremar nebo Liberty Lines máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Marettimo Levanzo, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Liberty Lines nebo Siremar, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Naopak, cesta lodí Marettimo Levanzo je mimořádně relaxační. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Liberty Lines nebo Siremar, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Jistě začnete svou dovolenou v Levanzou již odpočatí.

Které společnosti provozují přepravu mezi Marettimo a Levanzo?

Pokud chcete cestovat mezi Marettimo a Levanzo trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Marettimo Levanzo
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Marettimo-Levanzo a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Marettimo a Levanzo. Liberty Lines provozuje 4 přejezdů denně do Levanzo z Marettimo a doba jízdy je 30 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
30 min
4 přejezdů denně
Siremar Marettimo Levanzo
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Marettimo-Levanzo a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Marettimo a Levanzo. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Marettimo? Kam připlouvají lodě v Levanzo?

Přístav odjezdu v Marettimo

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Levanzo z následujících přístavů v Marettimo:

Marettimo
Mapa

Přístav příjezdu v Levanzo

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Levanzo z následujících přístavů:

Levanzo
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Marettimo do Levanzo, bude vám cesta dlouhá 24 km mezi Marettimo a Levanzo trvat nejméně 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Marettimo a Levanzo méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Marettimo a Levanzo uskuteční 4 přejezdů denně.

Mezi Marettimo a Levanzo jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Marettimo a Levanzo urazíte 24 km.

Ceny lodních lístků z Marettimo do Levanzo se pohybují od 247 Kč za nejnižší cenu až po 1703 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 642 Kč.

První trajekt z Marettimo odjíždí ve 06:20 do Levanzo.

Poslední trajekt do Levanzo obvykle vyplouvá z Marettimo ve 15:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu