Mariehamn
Přímá cesta trajekt do Kapellskär
Kapellskär
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Mariehamn do Kapellskär ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Mariehamn do Kapellskär? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Mariehamn do Kapellskär je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Mariehamn do Kapellskär může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Mariehamn do Kapellskär co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Viking Line. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Mariehamn Kapellskär, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Viking Line nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Mariehamn do Kapellskär, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Mariehamn do Kapellskär

Přístav odjezdu
Mariehamn
Finsko
Ålandy
Přístav příjezdu
Kapellskär
Švédsko
Vzdálenost
64 km
Trajektové společnosti
Viking Line
Četnost přejezdů
3 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
2 hodin 20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Které společnosti provozují přepravu mezi Mariehamn a Kapellskär?

Pokud chcete cestovat mezi Mariehamn a Kapellskär trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Viking Line, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Viking Line Mariehamn Kapellskär
Viking Line
Viking Line, založená v roce 1959, je finská trajektová společnost, která provozuje dopravu mezi Finskem, Švédskem a Estonskem. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Mariehamn-Kapellskär a rezervovat si jízdenku Viking Line mezi Mariehamn a Kapellskär. Viking Line provozuje 3 přejezdů denně do Kapellskär z Mariehamn a doba jízdy je 2 hodin 20 min. Více informací o společnosti Viking Line
2 hodin 20 min
3 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v Mariehamn? Kam připlouvají lodě v Kapellskär?

Přístav odjezdu v Mariehamn

Trajekty Viking Line vyplouvají do Kapellskär z následujících přístavů v Mariehamn:

Mariehamn
Mapa

Přístav příjezdu v Kapellskär

Lodě společnosti Viking Line připlouvají do Kapellskär z následujících přístavů:

Kapellskar
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu