Doporučená trasa
Marseille
Přímá cesta trajekt, lety do Ajaccio
Ajaccio
Viz ceny
Alternativní trasy
Marseille
Cesta lety, trajekt do Bastia
Bastia
Cesta spolujízda, vlak do Ajaccio
Ajaccio
Viz ceny
Marseille
Cesta autobus, vlak, spolujízda do Nice
Nice
Cesta lety, trajekt do Ajaccio
Ajaccio
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Marseille do Ajaccio ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Marseille do Ajaccio? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Marseille do Ajaccio je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Marseille do Ajaccio může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Marseille do Ajaccio co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou La Meridionale, Corsica Linea nebo Corsica Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Marseille Ajaccio, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Corsica Linea nebo La Meridionale nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Marseille do Ajaccio, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Marseille do Ajaccio

Přístav odjezdu
Marseille
Francie
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Přístav příjezdu
Ajaccio
Francie
Korsika
Vzdálenost
315 km
Trajektové společnosti
La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries
Četnost přejezdů
8 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
9 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Marseille Ajaccio: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Marseille do Ajaccio se pohybují od 938 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 12661 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Marseille - Ajaccio, je 4319 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Marseille do Ajaccio je 12 hodin 45 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Ajaccio 13 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Ajaccio za 12 hodin 15 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Marseille ve 18:15. Poslední loď do Ajaccio vyplouvá z přístavu Marseille ve 19:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Marseille do Ajaccio.
4319 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Marseille do Ajaccio (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
938 Kč - 12661 Kč
Průměrná doba přejezdu Marseille Ajaccio
12 hodin 45 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Ajaccio
18:15
Čas odjezdu posledního trajektu do Ajaccio
19:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Ajaccio
07:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Ajaccio
08:00

Proč jet trajektem z Marseille do Ajaccio?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Marseille do Ajaccio může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Ajaccio. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Marseille do Ajaccio je ideální způsob cestování.

Pro pečující personál
Personál Corsica Linea nebo La Meridionale vám bude k dispozici od okamžiku, kdy loď opustí Marseille, až do okamžiku, kdy opustí Ajaccio. Na lodi běžně najdete informační bod, většinou na hlavní palubě.
Je to mnohem méně nudné než v letadle
Obecně platí, že cesta z Marseilleu do Ajacciou je mnohem rychlejší letadlem. Jste však uvězněni na sedadle, připoutáni bezpečnostním pásem a nemáte téměř žádnou možnost cestovat. Naopak během plavby Marseille-Ajaccio na trajektu La Meridionale nebo Corsica Linea máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Neexistuje lepší způsob cestování mezi Marseilleem a Ajaccioem s rodinou než trajektem. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Marseille, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Vaše děti budou na cestu trajektem z Marseilleu do Ajacciou dlouho vzpomínat.

Které společnosti provozují přepravu mezi Marseille a Ajaccio?

Pokud chcete cestovat mezi Marseille a Ajaccio trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Corsica Linea nebo La Meridionale, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Corsica Linea Marseille Ajaccio
Corsica Linea
Corsica Linea je velmi mladá společnost, která vznikla rozpuštěním společnosti SNCM a sídlí v přístavu Marseille. Obsluhuje Korsiku, Tunisko a Alžírsko. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Marseille-Ajaccio a rezervovat si jízdenku Corsica Linea mezi Marseille a Ajaccio. Corsica Linea provozuje 4 přejezdů týdně do Ajaccio z Marseille a doba jízdy je 9 hodin 30 min. Více informací o společnosti Corsica Linea
9 hodin 30 min
4 přejezdů týdně
La Meridionale Marseille Ajaccio
La Meridionale
La Méridionale je francouzská lodní společnost provozující trajektovou dopravu z Marseille na Korsiku a Sardinii. S Vivanodou, vaším srovnávačem trajektů, si můžete rezervovat přepravu La Méridionale Marseille Ajaccio za nejlepší cenu. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Marseille-Ajaccio a rezervovat si jízdenku La Meridionale mezi Marseille a Ajaccio. La Meridionale provozuje 4 přejezdů týdně do Ajaccio z Marseille a doba jízdy je 12 hodin. Více informací o společnosti La Meridionale
12 hodin
4 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Marseille? Kam připlouvají lodě v Ajaccio?

Přístav odjezdu v Marseille

Trajekty Corsica Linea nebo La Meridionale vyplouvají do Ajaccio z následujících přístavů v Marseille:

Marseille - Gare Maritime de la Joliette (Corse - National)
Mapa

Přístav příjezdu v Ajaccio

Lodě společnosti La Meridionale nebo Corsica Linea připlouvají do Ajaccio z následujících přístavů:

Ajaccio - Gare Maritime
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Marseille do Ajaccio, bude vám cesta dlouhá 315 km mezi Marseille a Ajaccio trvat nejméně 9 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Marseille a Ajaccio méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Corsica Linea a La Meridionale). V současné době se mezi Marseille a Ajaccio uskuteční 8 přejezdů týdně.

Mezi Marseille a Ajaccio jezdí 2 trajektových společností: Corsica Linea a La Meridionale.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries.

Během cesty mezi Marseille a Ajaccio urazíte 315 km.

Ceny lodních lístků z Marseille do Ajaccio se pohybují od 938 Kč za nejnižší cenu až po 12661 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 4319 Kč.

První trajekt z Marseille odjíždí ve 18:15 do Ajaccio.

Poslední trajekt do Ajaccio obvykle vyplouvá z Marseille ve 19:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu