Doporučená trasa
Marseille
Přímá cesta trajekt do Porto-Vecchio
Porto-Vecchio
Viz ceny
Alternativní trasy
Marseille
Cesta vlak, autobus, spolujízda do Toulon
Toulon
Cesta trajekt do Porto-Vecchio
Porto-Vecchio
Viz ceny
Marseille
Cesta autobus, vlak, spolujízda do Nice
Nice
Cesta trajekt do Porto-Vecchio
Porto-Vecchio
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Marseille do Porto-Vecchio ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Marseille do Porto-Vecchio? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Marseille do Porto-Vecchio je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Marseille do Porto-Vecchio může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Marseille do Porto-Vecchio co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou La Meridionale, Corsica Linea nebo Corsica Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Marseille Porto-Vecchio, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Corsica Linea nebo La Meridionale nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Marseille do Porto-Vecchio, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Marseille do Porto-Vecchio

Přístav odjezdu
Marseille
Francie
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Přístav příjezdu
Porto-Vecchio
Francie
Korsika
Vzdálenost
372 km
Trajektové společnosti
La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries
Četnost přejezdů
4 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
13 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Marseille Porto-Vecchio: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Marseille do Porto-Vecchio se pohybují od 1259 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 10884 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Marseille - Porto-Vecchio, je 4418 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Marseille do Porto-Vecchio je 14 hodin. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Porto-Vecchio 14 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Porto-Vecchio za 13 hodin 59 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Marseille ve 17:30. Poslední loď do Porto-Vecchio vyplouvá z přístavu Marseille ve 17:31.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Marseille do Porto-Vecchio.
4418 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Marseille do Porto-Vecchio (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1259 Kč - 10884 Kč
Průměrná doba přejezdu Marseille Porto-Vecchio
14 hodin
Čas odjezdu prvního trajektu do Porto-Vecchio
17:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Porto-Vecchio
17:31
Čas příjezdu prvního trajektu do Porto-Vecchio
07:30

Proč jet trajektem z Marseille do Porto-Vecchio?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Marseille do Porto-Vecchio může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Porto-Vecchio. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Marseille do Porto-Vecchio je ideální způsob cestování.

Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Obecně platí, že k cestě do Porto-Vecchiou nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak během plavby Marseille-Porto-Vecchio na trajektu La Meridionale nebo Corsica Linea máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Úplně jiný zážitek než z letu!
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Vzhledem ke zvýšené bdělosti, kterou řízení auta na dlouhých cestách vyžaduje, je řízení vyčerpávající. Naopak, cesta lodí Marseille Porto-Vecchio je mimořádně relaxační. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Corsica Linea nebo La Meridionale, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Do Porto-Vecchiou dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.
Konečně si udělat čas na cestování
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Plavba rychlostí nižší než 40 km/h na palubě trajektu Corsica Linea nebo La Meridionale na trase dlouhé 372 km mezi Marseilleem a Porto-Vecchioem bude pohodovou zastávkou. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Možná se vám přejezd Marseille-Porto-Vecchio bude zdát příliš krátký!

Které společnosti provozují přepravu mezi Marseille a Porto-Vecchio?

Pokud chcete cestovat mezi Marseille a Porto-Vecchio trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Corsica Linea nebo La Meridionale, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Corsica Linea Marseille Porto-Vecchio
Corsica Linea
Corsica Linea je velmi mladá společnost, která vznikla rozpuštěním společnosti SNCM a sídlí v přístavu Marseille. Obsluhuje Korsiku, Tunisko a Alžírsko. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Marseille-Porto-Vecchio a rezervovat si jízdenku Corsica Linea mezi Marseille a Porto-Vecchio. Corsica Linea provozuje 3 přejezdů týdně do Porto-Vecchio z Marseille a doba jízdy je 13 hodin 30 min. Více informací o společnosti Corsica Linea
13 hodin 30 min
3 přejezdů týdně
La Meridionale Marseille Porto-Vecchio
La Meridionale
La Méridionale je francouzská lodní společnost provozující trajektovou dopravu z Marseille na Korsiku a Sardinii. S Vivanodou, vaším srovnávačem trajektů, si můžete rezervovat přepravu La Méridionale Marseille Porto-Vecchio za nejlepší cenu. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Marseille-Porto-Vecchio a rezervovat si jízdenku La Meridionale mezi Marseille a Porto-Vecchio. La Meridionale provozuje 1 přejezdů týdně do Porto-Vecchio z Marseille a doba jízdy je 17 hodin. Více informací o společnosti La Meridionale
17 hodin
1 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Marseille? Kam připlouvají lodě v Porto-Vecchio?

Přístav odjezdu v Marseille

Trajekty Corsica Linea nebo La Meridionale vyplouvají do Porto-Vecchio z následujících přístavů v Marseille:

Marseille - Gare Maritime de la Joliette (Corse - National)
Mapa

Přístav příjezdu v Porto-Vecchio

Lodě společnosti La Meridionale nebo Corsica Linea připlouvají do Porto-Vecchio z následujících přístavů:

Porto-Vecchio - Gare Maritime
Mapa
Další alternativní plavby z Marseille do Porto-Vecchio
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Marseille do Porto-Vecchio, bude vám cesta dlouhá 372 km mezi Marseille a Porto-Vecchio trvat nejméně 13 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Marseille a Porto-Vecchio méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Corsica Linea a La Meridionale). V současné době se mezi Marseille a Porto-Vecchio uskuteční 4 přejezdů týdně.

Mezi Marseille a Porto-Vecchio jezdí 2 trajektových společností: Corsica Linea a La Meridionale.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries.

Během cesty mezi Marseille a Porto-Vecchio urazíte 372 km.

Ceny lodních lístků z Marseille do Porto-Vecchio se pohybují od 1259 Kč za nejnižší cenu až po 10884 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 4418 Kč.

První trajekt z Marseille odjíždí ve 17:30 do Porto-Vecchio.

Poslední trajekt do Porto-Vecchio obvykle vyplouvá z Marseille ve 17:31.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu