Doporučená trasa
Marseille
Přímá cesta trajekt do Skikda
Skikda
Viz ceny
Alternativní trasy
Marseille
Cesta vlak, spolujízda do Sete
Sete
Cesta trajekt do Skikda
Skikda
Viz ceny
Marseille
Cesta spolujízda, autobus, vlak do Janov
Janov
Cesta trajekt do Skikda
Skikda
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Marseille do Skikda ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Marseille do Skikda? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Marseille do Skikda je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Marseille do Skikda může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Marseille do Skikda co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Algérie Ferries nebo Corsica Linea. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Marseille Skikda, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Corsica Linea nebo Algérie Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Marseille do Skikda, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Marseille do Skikda

Přístav odjezdu
Marseille
Francie
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Přístav příjezdu
Skikda
Alžírsko
Vzdálenost
725 km
Trajektové společnosti
Algérie Ferries, Corsica Linea
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
20 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Marseille Skikda: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Marseille do Skikda se pohybují od 3554 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 20756 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Marseille - Skikda, je 9156 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Marseille do Skikda je 11 hodin 53 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Skikda 21 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Skikda za . První trajekt vyplouvá z přístavu Marseille ve 11:00. Poslední loď do Skikda vyplouvá z přístavu Marseille ve 16:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Marseille do Skikda.
9156 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Marseille do Skikda (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
3554 Kč - 20756 Kč
Průměrná doba přejezdu Marseille Skikda
11 hodin 53 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Skikda
11:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Skikda
16:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Skikda
10:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Skikda
12:00

Proč jet trajektem z Marseille do Skikda?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Marseille do Skikda může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Skikda. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Marseille do Skikda je ideální způsob cestování.

Nespěchat se stává potěšením
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Na palubě trajektu Corsica Linea nebo Algérie Ferries si užijete hladký start z Marseilleu a plavbu do Skikdau rychlostí menší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Možná se vám přejezd Marseille-Skikda bude zdát příliš krátký!
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Když jsme na pobřeží, často vyhledáváme místa, která nabízejí nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Marseille Skikda, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Corsica Linea nebo Algérie Ferries, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. V Marseilleu se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Corsica Linea nebo Algérie Ferries a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Skikdau plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Marseille a Skikda?

Pokud chcete cestovat mezi Marseille a Skikda trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Corsica Linea nebo Algérie Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Corsica Linea Marseille Skikda
Corsica Linea
Corsica Linea je velmi mladá společnost, která vznikla rozpuštěním společnosti SNCM a sídlí v přístavu Marseille. Obsluhuje Korsiku, Tunisko a Alžírsko. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Marseille-Skikda a rezervovat si jízdenku Corsica Linea mezi Marseille a Skikda. Více informací o společnosti Corsica Linea
Algérie Ferries Marseille Skikda
Algérie Ferries
Algérie Ferries je provozovatel námořní osobní a nákladní dopravy spojující Alžírsko s Francií a Španělskem. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Marseille-Skikda a rezervovat si jízdenku Algérie Ferries mezi Marseille a Skikda. Algérie Ferries provozuje 1 přejezdů týdně do Skikda z Marseille a doba jízdy je 20 hodin. Více informací o společnosti Algérie Ferries
20 hodin
1 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Marseille? Kam připlouvají lodě v Skikda?

Přístav odjezdu v Marseille

Trajekty Corsica Linea nebo Algérie Ferries vyplouvají do Skikda z následujících přístavů v Marseille:

Marseille - Gare Maritime de la Joliette (Corse - National)
Mapa
Marseille - Gare Maritime de la Major (International)
Mapa

Přístav příjezdu v Skikda

Lodě společnosti Algérie Ferries nebo Corsica Linea připlouvají do Skikda z následujících přístavů:

Skikda Port
Mapa
Skikda
Mapa
Další alternativní plavby z Marseille do Skikda
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Marseille do Skikda, bude vám cesta dlouhá 725 km mezi Marseille a Skikda trvat nejméně 20 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Marseille a Skikda méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Corsica Linea a Algérie Ferries). V současné době se mezi Marseille a Skikda uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Marseille a Skikda jezdí 2 trajektových společností: Corsica Linea a Algérie Ferries.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Algérie Ferries, Corsica Linea.

Během cesty mezi Marseille a Skikda urazíte 725 km.

Ceny lodních lístků z Marseille do Skikda se pohybují od 3554 Kč za nejnižší cenu až po 20756 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 9156 Kč.

První trajekt z Marseille odjíždí ve 11:00 do Skikda.

Poslední trajekt do Skikda obvykle vyplouvá z Marseille ve 16:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu