Messina
Přímá cesta trajekt do Reggio Calabria
Reggio Calabria
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Messina do Reggio Calabria ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Messina do Reggio Calabria? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Messina do Reggio Calabria je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Messina do Reggio Calabria může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Messina do Reggio Calabria co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines, Meridiano Lines nebo Metromare. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Messina Reggio Calabria, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines, Meridiano Lines nebo Metromare nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Messina do Reggio Calabria, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Messina do Reggio Calabria

Přístav odjezdu
Messina
Itálie
Sicílie
Přístav příjezdu
Reggio Calabria
Itálie
Kalábrie
Vzdálenost
11 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Meridiano Lines, Metromare
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Messina Reggio Calabria: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Messina do Reggio Calabria se pohybují od 99 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 99 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Messina - Reggio Calabria, je 99 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Messina do Reggio Calabria je 30 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Reggio Calabria 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Reggio Calabria za 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Messina ve 08:05. Poslední loď do Reggio Calabria vyplouvá z přístavu Messina ve 18:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Messina do Reggio Calabria.
99 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Messina do Reggio Calabria (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
99 Kč - 99 Kč
Průměrná doba přejezdu Messina Reggio Calabria
30 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Reggio Calabria
08:05
Čas odjezdu posledního trajektu do Reggio Calabria
18:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Reggio Calabria
08:35
Čas příjezdu posledního trajektu do Reggio Calabria
19:00

Proč jet trajektem z Messina do Reggio Calabria?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Messina do Reggio Calabria může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Reggio Calabria. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Messina do Reggio Calabria je ideální způsob cestování.

Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Obecně platí, že cesta z Messinau do Reggio Calabriau je mnohem rychlejší letadlem. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak během plavby Messina-Reggio Calabria na trajektu Metromare, Meridiano Lines nebo Liberty Lines máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Řízení dlouhých kilometrů není zrovna odpočinkové, zvláště když k tomu připočtete riziko dopravních zácp a nehod. Naopak, cesta lodí Messina Reggio Calabria je mimořádně relaxační. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Liberty Lines, Meridiano Lines nebo Metromare, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Není pochyb o tom, že do Reggio Calabriau dorazíte zcela uvolnění.
Nemusíte se bát cestovat s kolem
Cestování vlakem, letadlem nebo autobusem s vaším kolem se často mění v noční můru, protože jeho přeprava je velmi těžkopádná. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Z Messinau do Reggio Calabriau pojedete s naprostým klidem a bez obav z poškození vašeho motocyklu. Najdete ho při vystupování po příjezdu do Reggio Calabriau.

Které společnosti provozují přepravu mezi Messina a Reggio Calabria?

Pokud chcete cestovat mezi Messina a Reggio Calabria trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines, Meridiano Lines nebo Metromare, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Messina Reggio Calabria
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Messina-Reggio Calabria a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Messina a Reggio Calabria. Více informací o společnosti Liberty Lines
Meridiano Lines Messina Reggio Calabria
Meridiano Lines
Společnost Meridiano Lines provozuje trajektovou dopravu do Itálie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Messina a Reggio Calabria. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Messina-Reggio Calabria a rezervovat si jízdenku Meridiano Lines mezi Messina a Reggio Calabria. Více informací o společnosti Meridiano Lines
Metromare Messina Reggio Calabria
Metromare
Společnost Metromare provozuje trajektovou dopravu do Itálie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Messina a Reggio Calabria. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Messina-Reggio Calabria a rezervovat si jízdenku Metromare mezi Messina a Reggio Calabria. Více informací o společnosti Metromare

Odkud vyplouvají trajekty v Messina? Kam připlouvají lodě v Reggio Calabria?

Přístav odjezdu v Messina

Trajekty Liberty Lines, Meridiano Lines nebo Metromare vyplouvají do Reggio Calabria z následujících přístavů v Messina:

Messina
Mapa

Přístav příjezdu v Reggio Calabria

Lodě společnosti Metromare, Meridiano Lines nebo Liberty Lines připlouvají do Reggio Calabria z následujících přístavů:

Reggio di Calabria
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Messina a Reggio Calabria jezdí 3 trajektových společností: Liberty Lines, Meridiano Lines a Metromare.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Meridiano Lines, Metromare.

Před rezervací si porovnejte ceny Liberty Lines, Meridiano Lines, Metromare na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Messina Reggio Calabria, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Messina a Reggio Calabria urazíte 11 km.

Ceny lodních lístků z Messina do Reggio Calabria se pohybují od 99 Kč za nejnižší cenu až po 99 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 99 Kč.

První trajekt z Messina odjíždí ve 08:05 do Reggio Calabria.

Poslední trajekt do Reggio Calabria obvykle vyplouvá z Messina ve 18:30.

Vaše zkušenosti s trajektem z Messina do Reggio Calabria

Není vždy snadné udělat si jasnou představu o tom, jak bude přejezd z Messina do Reggio Calabria vypadat, zejména pokud tento druh dopravy neznáte. Abychom vám pomohli ponořit se do atmosféry plavby trajektem Liberty Lines, Meridiano Lines nebo Metromare, vysvětlíme vám jednotlivé fáze cesty od nalodění v Messina až po vylodění v Reggio Calabria. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Messina a Reggio Calabria.

Připravenost k nalodění v Messina

Před zahájením cesty trajektem Messina Reggio Calabria je třeba provést několik kroků:

  • Čas prezentace v přístavu Messina / Do trajektového terminálu Messina byste měli dorazit v časovém limitu stanoveném společností Liberty Lines, Meridiano Lines nebo Metromare. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na přejezd Messina - Reggio Calabria / Jděte k přepážce společnosti Metromare, Meridiano Lines nebo Liberty Lines na trajektovém terminálu Messina a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Pokud máte auto, můžete se odbavit z fronty vozidel.
  • Nástup na trajekt do Reggio Calabria / V terminálu trajektů v Messina sledujte hlasové zprávy vyzývající k nalodění. Pokud cestujete autem, pracovníci společnosti Metromare, Meridiano Lines nebo Liberty Lines vám poskytnou pokyny k nástupu a zaparkování vašeho vozidla na lodi.

Na palubě lodi mezi Messina a Reggio Calabria

Během plavby může každý využít služeb na lodi Liberty Lines, Meridiano Lines nebo Metromare podle svého přání. Zatímco někteří lidé budou mít tendenci relaxovat v útulném salónku, jiní budou chtít nakupovat v buticích nebo se najíst v samoobslužné restauraci.

Reggio Calabria je na dohled, vylodění se blíží!

Na závěr naleznete několik informací o vylodění trajektu v Reggio Calabria:

  • Blíží se k přístavu Reggio Calabria / Přístup do garáže za účelem vyzvednutí vozidla vám posádka povolí až po zakotvení lodi. Nemá smysl spěchat. Nejlepší je počkat na vnější palubě a sledovat manévrování trajektu do přístavu Reggio Calabria.
  • Opusťte svou kajutu. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Reggio Calabria Harbour.
  • Opuštění lodi a prohlídka Reggio Calabria / Jakmile jsou vrata otevřená, můžete se z obrovské garáže trajektu dostat poměrně rychle. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. V Reggio Calabria nelze vyloučit celní kontrolu. Konečně váš pobyt v Reggio Calabria začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu