Messina
Přímá cesta trajekt, vlak, autobus do Villa San Giovanni
Villa San Giovanni
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Messina do Villa San Giovanni ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Messina do Villa San Giovanni? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Messina do Villa San Giovanni je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Messina do Villa San Giovanni může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Messina do Villa San Giovanni co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Metromare nebo Caronte & Tourist. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Messina Villa San Giovanni, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Metromare nebo Caronte & Tourist nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Messina do Villa San Giovanni, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Messina do Villa San Giovanni

Přístav odjezdu
Messina
Itálie
Sicílie
Přístav příjezdu
Villa San Giovanni
Itálie
Kalábrie
Vzdálenost
7 km
Trajektové společnosti
Metromare, Caronte & Tourist
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Messina do Villa San Giovanni?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Messina do Villa San Giovanni může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Villa San Giovanni. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Messina do Villa San Giovanni je ideální způsob cestování.

Je to mnohem méně nudné než v letadle
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Messinau do Villa San Giovanniu. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak během plavby Messina-Villa San Giovanni na trajektu Caronte & Tourist nebo Metromare máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Neexistuje lepší způsob cestování mezi Messinaem a Villa San Giovanniem s rodinou než trajektem. Všechno je jednodušší. Jakmile opustíte Messina, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Na palubě trajektu do Villa San Giovanniu čas letí rychleji, než si myslíte, a tento námořní zážitek mezi Messinaem a Villa San Giovanniem zůstane pro vaše děti dlouho nezapomenutelný.
Užijte si velmi pozorný personál
Personál Metromare nebo Caronte & Tourist vám bude k dispozici od okamžiku, kdy loď opustí Messina, až do okamžiku, kdy opustí Villa San Giovanni. Na lodi najdete "informační místo", většinou na hlavní palubě.

Které společnosti provozují přepravu mezi Messina a Villa San Giovanni?

Pokud chcete cestovat mezi Messina a Villa San Giovanni trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Metromare nebo Caronte & Tourist, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Metromare Messina Villa San Giovanni
Metromare
Společnost Metromare provozuje trajektovou dopravu do Itálie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Messina a Villa San Giovanni. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Messina-Villa San Giovanni a rezervovat si jízdenku Metromare mezi Messina a Villa San Giovanni. Více informací o společnosti Metromare
Caronte & Tourist Messina Villa San Giovanni
Caronte & Tourist
Společnost Caronte & Tourist provozuje trajektovou dopravu do Itálie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Messina a Villa San Giovanni. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Messina-Villa San Giovanni a rezervovat si jízdenku Caronte & Tourist mezi Messina a Villa San Giovanni. Více informací o společnosti Caronte & Tourist

Odkud vyplouvají trajekty v Messina? Kam připlouvají lodě v Villa San Giovanni?

Přístav odjezdu v Messina

Trajekty Metromare nebo Caronte & Tourist vyplouvají do Villa San Giovanni z následujících přístavů v Messina:

Messina
Mapa
Messina Caronte Tourist Ferries
Mapa

Přístav příjezdu v Villa San Giovanni

Lodě společnosti Caronte & Tourist nebo Metromare připlouvají do Villa San Giovanni z následujících přístavů:

Villa San Giovanni
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Messina a Villa San Giovanni jezdí 2 trajektových společností: Metromare a Caronte & Tourist.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Metromare, Caronte & Tourist.

Během cesty mezi Messina a Villa San Giovanni urazíte 7 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu