Doporučená trasa
Mesta (Chios)
Přímá cesta trajekt do Lemnos
Lemnos
Viz ceny
Alternativní trasy
Mesta (Chios)
Cesta trajekt do Agios Efstratios
Agios Efstratios
Cesta trajekt do Lemnos
Lemnos
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Mesta (Chios) do Lemnos ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Mesta (Chios) do Lemnos? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Mesta (Chios) do Lemnos je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Mesta (Chios) do Lemnos může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Mesta (Chios) do Lemnos co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Aegean Sea Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Mesta (Chios) Lemnos, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Hellenic Seaways nebo Sea Jets nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Mesta (Chios) do Lemnos, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Mesta (Chios) do Lemnos

Přístav odjezdu
Mesta (Chios)
Řecko
Přístav příjezdu
Lemnos
Řecko
Vzdálenost
193 km
Trajektové společnosti
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Mesta (Chios) do Lemnos?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Mesta (Chios) do Lemnos může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Lemnos. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Mesta (Chios) do Lemnos je ideální způsob cestování.

Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Obecně platí, že cesta z Mesta (Chios)u do Lemnosu je mnohem rychlejší letadlem. Jste však uvězněni na sedadle, připoutáni bezpečnostním pásem a nemáte téměř žádnou možnost cestovat. Naopak během plavby Mesta (Chios)-Lemnos na trajektu Sea Jets nebo Hellenic Seaways máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Nikdy nebudete mít během letu tolik svobody a zábavy!
Pro pohodlí kajuty
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Mesta (Chios)u do Lemnosu nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.
Užijte si velmi pozorný personál
Po celou dobu cesty z Mesta (Chios)u do Lemnosu vám bude k dispozici profesionální a ochotná posádka, která vám pomůže. Zorientují vás na lodi, dovedou vás do vaší kajuty, obslouží vás v restauraci a zodpoví všechny vaše dotazy. Na lodi běžně najdete informační bod, většinou na hlavní palubě.

Které společnosti provozují přepravu mezi Mesta (Chios) a Lemnos?

Pokud chcete cestovat mezi Mesta (Chios) a Lemnos trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Hellenic Seaways nebo Sea Jets, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Hellenic Seaways Mesta (Chios) Lemnos
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Mesta (Chios)-Lemnos a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Mesta (Chios) a Lemnos. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
Sea Jets Mesta (Chios) Lemnos
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Mesta (Chios)-Lemnos a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Mesta (Chios) a Lemnos. Více informací o společnosti Sea Jets

Odkud vyplouvají trajekty v Mesta (Chios)? Kam připlouvají lodě v Lemnos?

Přístav odjezdu v Mesta (Chios)

Trajekty Hellenic Seaways nebo Sea Jets vyplouvají do Lemnos z následujících přístavů v Mesta (Chios):

Mesta (Chios)
Mapa

Přístav příjezdu v Lemnos

Lodě společnosti Sea Jets nebo Hellenic Seaways připlouvají do Lemnos z následujících přístavů:

Limnos (Myrina)
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Mesta (Chios) a Lemnos jezdí 2 trajektových společností: Hellenic Seaways a Sea Jets.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Během cesty mezi Mesta (Chios) a Lemnos urazíte 193 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu