Milazzo
Přímá cesta trajekt do Lipari
Lipari
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Milazzo do Lipari ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Milazzo do Lipari? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Milazzo do Lipari je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Milazzo do Lipari může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Milazzo do Lipari co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Milazzo Lipari, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Milazzo do Lipari, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Milazzo do Lipari

Přístav odjezdu
Milazzo
Itálie
Sicílie
Přístav příjezdu
Lipari
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
37 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
16 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
55 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Milazzo Lipari: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Milazzo do Lipari se pohybují od 420 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2616 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Milazzo - Lipari, je 987 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Milazzo do Lipari je 1 hodin 32 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Lipari 2 hodin 25 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Lipari za 1 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Milazzo ve 07:00. Poslední loď do Lipari vyplouvá z přístavu Milazzo ve 18:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Milazzo do Lipari.
987 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Milazzo do Lipari (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
420 Kč - 2616 Kč
Průměrná doba přejezdu Milazzo Lipari
1 hodin 32 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Lipari
07:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Lipari
18:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Lipari
08:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Lipari
19:45

Proč jet trajektem z Milazzo do Lipari?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Milazzo do Lipari může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Lipari. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Milazzo do Lipari je ideální způsob cestování.

Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Cesta trajektem Milazzo Lipari je přesným opakem. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Liberty Lines nebo Siremar, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Do Lipariu dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.
Je to mnohem méně nudné než v letadle
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Milazzou do Lipariu. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak během plavby Milazzo-Lipari na trajektu Siremar nebo Liberty Lines máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Nikdy nebudete mít během letu tolik svobody a zábavy!
Přeprava kola není problém
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Milazzo-Lipari v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. Najdete ho při vystupování po příjezdu do Lipariu.

Které společnosti provozují přepravu mezi Milazzo a Lipari?

Pokud chcete cestovat mezi Milazzo a Lipari trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Milazzo Lipari
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Milazzo-Lipari a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Milazzo a Lipari. Liberty Lines provozuje 16 přejezdů denně do Lipari z Milazzo a doba jízdy je 55 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
55 min
16 přejezdů denně
Siremar Milazzo Lipari
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Milazzo-Lipari a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Milazzo a Lipari. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Milazzo? Kam připlouvají lodě v Lipari?

Přístav odjezdu v Milazzo

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Lipari z následujících přístavů v Milazzo:

Milazzo
Mapa

Přístav příjezdu v Lipari

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Lipari z následujících přístavů:

Lipari
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Milazzo do Lipari, bude vám cesta dlouhá 37 km mezi Milazzo a Lipari trvat nejméně 55 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Milazzo a Lipari méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Milazzo a Lipari uskuteční 16 přejezdů denně.

Mezi Milazzo a Lipari jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Milazzo a Lipari urazíte 37 km.

Ceny lodních lístků z Milazzo do Lipari se pohybují od 420 Kč za nejnižší cenu až po 2616 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 987 Kč.

První trajekt z Milazzo odjíždí ve 07:00 do Lipari.

Poslední trajekt do Lipari obvykle vyplouvá z Milazzo ve 18:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu