Milazzo
Přímá cesta trajekt do Panarea
Panarea
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Milazzo do Panarea ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Milazzo do Panarea? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Milazzo do Panarea je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Milazzo do Panarea může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Milazzo do Panarea co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Milazzo Panarea, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Milazzo do Panarea, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Milazzo do Panarea

Přístav odjezdu
Milazzo
Itálie
Sicílie
Přístav příjezdu
Panarea
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
49 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
6 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
1 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Milazzo Panarea: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Milazzo do Panarea se pohybují od 444 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3159 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Milazzo - Panarea, je 1160 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Milazzo do Panarea je 3 hodin 14 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Panarea 5 hodin 5 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Panarea za 1 hodin 25 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Milazzo ve 06:00. Poslední loď do Panarea vyplouvá z přístavu Milazzo ve 16:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Milazzo do Panarea.
1160 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Milazzo do Panarea (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
444 Kč - 3159 Kč
Průměrná doba přejezdu Milazzo Panarea
3 hodin 14 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Panarea
06:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Panarea
16:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Panarea
07:55
Čas příjezdu posledního trajektu do Panarea
20:45

Proč jet trajektem z Milazzo do Panarea?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Milazzo do Panarea může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Panarea. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Milazzo do Panarea je ideální způsob cestování.

Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
Zdravotní účinky moře jsou již dlouho prokázané. V Milazzou se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Liberty Lines nebo Siremar a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Panareau plni energie.
Konečně si udělat čas na cestování
V naší společnosti musí jít všechno rychle. Přesto si užijete, když z Milazzou vyplujete trajektem Liberty Lines nebo Siremar, který 49 km do Panareau urazí rychlostí nižší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Možná budete dokonce litovat, že jste do Panareau dorazili tak rychle!
Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
Jedno zavazadlo je zdarma, za všechna ostatní je třeba zaplatit. Tento vzorec se často používá při cestování jinými dopravními prostředky, což velmi často vede k výraznému navýšení účtu. Při nástupu na trajekt Liberty Lines nebo Siremar v Milazzou si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete bez auta, budete mít po celou dobu cesty do Panareau omezený pohyb. Doporučujeme však zeptat se posádky Liberty Lines nebo Siremar, protože cestujícím jsou často k dispozici skříňky na zavazadla, kam si mohou během plavby svá zavazadla uložit.

Které společnosti provozují přepravu mezi Milazzo a Panarea?

Pokud chcete cestovat mezi Milazzo a Panarea trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Milazzo Panarea
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Milazzo-Panarea a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Milazzo a Panarea. Liberty Lines provozuje 6 přejezdů denně do Panarea z Milazzo a doba jízdy je 1 hodin 30 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
1 hodin 30 min
6 přejezdů denně
Siremar Milazzo Panarea
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Milazzo-Panarea a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Milazzo a Panarea. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Milazzo? Kam připlouvají lodě v Panarea?

Přístav odjezdu v Milazzo

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Panarea z následujících přístavů v Milazzo:

Milazzo
Mapa

Přístav příjezdu v Panarea

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Panarea z následujících přístavů:

Panarea
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Milazzo do Panarea, bude vám cesta dlouhá 49 km mezi Milazzo a Panarea trvat nejméně 1 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Milazzo a Panarea méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Milazzo a Panarea uskuteční 6 přejezdů denně.

Mezi Milazzo a Panarea jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Milazzo a Panarea urazíte 49 km.

Ceny lodních lístků z Milazzo do Panarea se pohybují od 444 Kč za nejnižší cenu až po 3159 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1160 Kč.

První trajekt z Milazzo odjíždí ve 06:00 do Panarea.

Poslední trajekt do Panarea obvykle vyplouvá z Milazzo ve 16:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu