Milazzo
Přímá cesta trajekt do Rinella
Rinella
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Milazzo do Rinella ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Milazzo do Rinella? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Milazzo do Rinella je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Milazzo do Rinella může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Milazzo do Rinella co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Milazzo Rinella, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Milazzo do Rinella, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Milazzo do Rinella

Přístav odjezdu
Milazzo
Itálie
Sicílie
Přístav příjezdu
Rinella
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
51 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
4 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
1 hodin 40 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Milazzo Rinella: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Milazzo do Rinella se pohybují od 469 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3233 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Milazzo - Rinella, je 1333 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Milazzo do Rinella je 2 hodin 44 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Rinella 4 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Rinella za 1 hodin 40 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Milazzo ve 06:30. Poslední loď do Rinella vyplouvá z přístavu Milazzo ve 14:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Milazzo do Rinella.
1333 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Milazzo do Rinella (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
469 Kč - 3233 Kč
Průměrná doba přejezdu Milazzo Rinella
2 hodin 44 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Rinella
06:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Rinella
14:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Rinella
08:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Rinella
18:10

Proč jet trajektem z Milazzo do Rinella?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Milazzo do Rinella může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Rinella. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Milazzo do Rinella je ideální způsob cestování.

Pro pohodlí kajuty
Přestože není povinné absolvovat plavbu z Milazzou do Rinellau rezervací kajuty, připravujete se o komfort, který trajekt jako jediný druh dopravy nabízí. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. Jejich využití je nejzřetelnější při nočních plavbách, ale je možné si je rezervovat i během dne.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Milazzo Rinella, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Liberty Lines nebo Siremar, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Pro pečující personál
Po celou dobu cesty z Milazzou do Rinellau vám bude k dispozici profesionální a ochotná posádka, která vám pomůže. Zorientují vás na lodi, dovedou vás do vaší kajuty, obslouží vás v restauraci a zodpoví všechny vaše dotazy. Na lodi najdete "informační místo", většinou na hlavní palubě.

Které společnosti provozují přepravu mezi Milazzo a Rinella?

Pokud chcete cestovat mezi Milazzo a Rinella trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Milazzo Rinella
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Milazzo-Rinella a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Milazzo a Rinella. Liberty Lines provozuje 4 přejezdů denně do Rinella z Milazzo a doba jízdy je 1 hodin 40 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
1 hodin 40 min
4 přejezdů denně
Siremar Milazzo Rinella
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Milazzo-Rinella a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Milazzo a Rinella. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Milazzo? Kam připlouvají lodě v Rinella?

Přístav odjezdu v Milazzo

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Rinella z následujících přístavů v Milazzo:

Milazzo
Mapa

Přístav příjezdu v Rinella

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Rinella z následujících přístavů:

Rinella
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Milazzo do Rinella, bude vám cesta dlouhá 51 km mezi Milazzo a Rinella trvat nejméně 1 hodin 40 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Milazzo a Rinella méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Milazzo a Rinella uskuteční 4 přejezdů denně.

Mezi Milazzo a Rinella jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Milazzo a Rinella urazíte 51 km.

Ceny lodních lístků z Milazzo do Rinella se pohybují od 469 Kč za nejnižší cenu až po 3233 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1333 Kč.

První trajekt z Milazzo odjíždí ve 06:30 do Rinella.

Poslední trajekt do Rinella obvykle vyplouvá z Milazzo ve 14:30.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu