Milazzo
Přímá cesta trajekt do Vulcano
Vulcano
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Milazzo do Vulcano ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Milazzo do Vulcano? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Milazzo do Vulcano je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Milazzo do Vulcano může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Milazzo do Vulcano co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Milazzo Vulcano, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Milazzo do Vulcano, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Milazzo do Vulcano

Přístav odjezdu
Milazzo
Itálie
Sicílie
Přístav příjezdu
Vulcano
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
33 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
15 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
40 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Milazzo Vulcano: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Milazzo do Vulcano se pohybují od 395 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2591 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Milazzo - Vulcano, je 963 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Milazzo do Vulcano je 1 hodin 9 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Vulcano 1 hodin 50 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Vulcano za 45 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Milazzo ve 07:00. Poslední loď do Vulcano vyplouvá z přístavu Milazzo ve 18:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Milazzo do Vulcano.
963 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Milazzo do Vulcano (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
395 Kč - 2591 Kč
Průměrná doba přejezdu Milazzo Vulcano
1 hodin 9 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Vulcano
07:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Vulcano
18:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Vulcano
07:45
Čas příjezdu posledního trajektu do Vulcano
19:15

Proč jet trajektem z Milazzo do Vulcano?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Milazzo do Vulcano může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Vulcano. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Milazzo do Vulcano je ideální způsob cestování.

Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
Zdravotní účinky moře jsou již dlouho prokázané. Během plavby Milazzo-Vulcano vstupte do vnějších prostor lodi Liberty Lines nebo Siremar a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Vulcanou plni energie.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Z přístavu Milazzo do Vulcanou budete mít 360stupňový výhled na oceán, ať už budete obědvat nebo odpočívat v některém z lodních salonků. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.
Vezměte si s sebou neomezené množství zavazadel
Jedno zavazadlo je zdarma, za všechna ostatní je třeba zaplatit. Tento vzorec se často používá při cestování jinými dopravními prostředky, což velmi často vede k výraznému navýšení účtu. Na trajektu Milazzo Vulcano si můžete vzít libovolné množství zavazadel v rámci kapacity vašeho vozidla. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Vulcanou. Doporučujeme však zeptat se posádky Liberty Lines nebo Siremar, protože cestujícím jsou často k dispozici skříňky na zavazadla, kam si mohou během plavby svá zavazadla uložit.

Které společnosti provozují přepravu mezi Milazzo a Vulcano?

Pokud chcete cestovat mezi Milazzo a Vulcano trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Milazzo Vulcano
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Milazzo-Vulcano a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Milazzo a Vulcano. Liberty Lines provozuje 15 přejezdů denně do Vulcano z Milazzo a doba jízdy je 40 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
40 min
15 přejezdů denně
Siremar Milazzo Vulcano
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Milazzo-Vulcano a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Milazzo a Vulcano. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Milazzo? Kam připlouvají lodě v Vulcano?

Přístav odjezdu v Milazzo

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Vulcano z následujících přístavů v Milazzo:

Milazzo
Mapa

Přístav příjezdu v Vulcano

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Vulcano z následujících přístavů:

Vulcano
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Milazzo do Vulcano, bude vám cesta dlouhá 33 km mezi Milazzo a Vulcano trvat nejméně 40 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Milazzo a Vulcano méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Milazzo a Vulcano uskuteční 15 přejezdů denně.

Mezi Milazzo a Vulcano jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Milazzo a Vulcano urazíte 33 km.

Ceny lodních lístků z Milazzo do Vulcano se pohybují od 395 Kč za nejnižší cenu až po 2591 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 963 Kč.

První trajekt z Milazzo odjíždí ve 07:00 do Vulcano.

Poslední trajekt do Vulcano obvykle vyplouvá z Milazzo ve 18:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu