Doporučená trasa
Morrojable
Přímá cesta trajekt do Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Viz ceny
Alternativní trasy
Morrojable
Cesta trajekt do Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Cesta trajekt do Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Morrojable do Las Palmas De Gran Canaria ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Morrojable do Las Palmas De Gran Canaria? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Morrojable do Las Palmas De Gran Canaria je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Morrojable do Las Palmas De Gran Canaria může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Morrojable do Las Palmas De Gran Canaria co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas nebo Fred Olsen Express. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Morrojable Las Palmas De Gran Canaria, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Naviera Armas nebo Fred Olsen Express nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Morrojable do Las Palmas De Gran Canaria, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Morrojable do Las Palmas De Gran Canaria

Přístav odjezdu
Morrojable
Španělsko
Kanárské ostrovy
Přístav příjezdu
Las Palmas De Gran Canaria
Španělsko
Kanárské ostrovy
Vzdálenost
105 km
Trajektové společnosti
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Četnost přejezdů
4 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
2 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Morrojable Las Palmas De Gran Canaria: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Morrojable do Las Palmas De Gran Canaria se pohybují od 1185 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3134 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Morrojable - Las Palmas De Gran Canaria, je 2073 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Morrojable do Las Palmas De Gran Canaria je 2 hodin 2 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Las Palmas De Gran Canaria 2 hodin 50 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Las Palmas De Gran Canaria za 2 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Morrojable ve 06:30. Poslední loď do Las Palmas De Gran Canaria vyplouvá z přístavu Morrojable ve 19:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Morrojable do Las Palmas De Gran Canaria.
2073 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Morrojable do Las Palmas De Gran Canaria (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1185 Kč - 3134 Kč
Průměrná doba přejezdu Morrojable Las Palmas De Gran Canaria
2 hodin 2 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Las Palmas De Gran Canaria
06:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Las Palmas De Gran Canaria
19:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Las Palmas De Gran Canaria
08:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Las Palmas De Gran Canaria
21:30

Proč jet trajektem z Morrojable do Las Palmas De Gran Canaria?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Morrojable do Las Palmas De Gran Canaria může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Las Palmas De Gran Canaria. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Morrojable do Las Palmas De Gran Canaria je ideální způsob cestování.

Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
Jedno zavazadlo je zdarma, za všechna ostatní je třeba zaplatit. Tento vzorec se často používá při cestování jinými dopravními prostředky, což velmi často vede k výraznému navýšení účtu. Při nástupu na trajekt Naviera Armas nebo Fred Olsen Express v Morrojableu si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete bez auta, budete mít po celou dobu cesty do Las Palmas De Gran Canariau omezený pohyb. Mnoho lodí však poskytuje pěším cestujícím úschovnu zavazadel. Informujte se u společností Naviera Armas nebo Fred Olsen Express.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Morrojable Las Palmas De Gran Canaria, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Naviera Armas nebo Fred Olsen Express, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Cestování trajektem je prostě ideální způsob, jak cestovat mezi Morrojableem a Las Palmas De Gran Canariaem, když jste s rodinou a zejména s dětmi. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Morrojable, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Na palubě trajektu do Las Palmas De Gran Canariau čas letí rychleji, než si myslíte, a tento námořní zážitek mezi Morrojableem a Las Palmas De Gran Canariaem zůstane pro vaše děti dlouho nezapomenutelný.

Které společnosti provozují přepravu mezi Morrojable a Las Palmas De Gran Canaria?

Pokud chcete cestovat mezi Morrojable a Las Palmas De Gran Canaria trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Naviera Armas nebo Fred Olsen Express, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Naviera Armas Morrojable Las Palmas De Gran Canaria
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektová společnost se sídlem v Santa Cruz de Tenerife na Kanárských ostrovech. Byla založena v roce 1971 a nabízí přejezdy do několika destinací na Kanárských ostrovech, ve Španělsku a Maroku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Morrojable-Las Palmas De Gran Canaria a rezervovat si jízdenku Naviera Armas mezi Morrojable a Las Palmas De Gran Canaria. Naviera Armas provozuje 7 přejezdů týdně do Las Palmas De Gran Canaria z Morrojable a doba jízdy je 2 hodin 55 min. Více informací o společnosti Naviera Armas
2 hodin 55 min
7 přejezdů týdně
Fred Olsen Express Morrojable Las Palmas De Gran Canaria
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express je trajektová společnost se sídlem v Las Palmas na Kanárských ostrovech, která nabízí plavby do různých destinací ve Španělsku a Portugalsku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Morrojable-Las Palmas De Gran Canaria a rezervovat si jízdenku Fred Olsen Express mezi Morrojable a Las Palmas De Gran Canaria. Fred Olsen Express provozuje 3 přejezdů denně do Las Palmas De Gran Canaria z Morrojable a doba jízdy je 2 hodin. Více informací o společnosti Fred Olsen Express
2 hodin
3 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v Morrojable? Kam připlouvají lodě v Las Palmas De Gran Canaria?

Přístav odjezdu v Morrojable

Trajekty Naviera Armas nebo Fred Olsen Express vyplouvají do Las Palmas De Gran Canaria z následujících přístavů v Morrojable:

Morrojable
Mapa

Přístav příjezdu v Las Palmas De Gran Canaria

Lodě společnosti Fred Olsen Express nebo Naviera Armas připlouvají do Las Palmas De Gran Canaria z následujících přístavů:

la Luz
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Morrojable do Las Palmas De Gran Canaria, bude vám cesta dlouhá 105 km mezi Morrojable a Las Palmas De Gran Canaria trvat nejméně 2 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Morrojable a Las Palmas De Gran Canaria méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Naviera Armas a Fred Olsen Express). V současné době se mezi Morrojable a Las Palmas De Gran Canaria uskuteční 4 přejezdů denně.

Mezi Morrojable a Las Palmas De Gran Canaria jezdí 2 trajektových společností: Naviera Armas a Fred Olsen Express.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Během cesty mezi Morrojable a Las Palmas De Gran Canaria urazíte 105 km.

Ceny lodních lístků z Morrojable do Las Palmas De Gran Canaria se pohybují od 1185 Kč za nejnižší cenu až po 3134 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2073 Kč.

První trajekt z Morrojable odjíždí ve 06:30 do Las Palmas De Gran Canaria.

Poslední trajekt do Las Palmas De Gran Canaria obvykle vyplouvá z Morrojable ve 19:30.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu