Motril
Přímá cesta trajekt do Al Hoceima
Al Hoceima
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Motril do Al Hoceima ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Motril do Al Hoceima? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Motril do Al Hoceima je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Motril do Al Hoceima může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Motril do Al Hoceima co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Naviera Armas. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Motril Al Hoceima, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Naviera Armas nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Motril do Al Hoceima, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Motril do Al Hoceima

Přístav odjezdu
Motril
Španělsko
Andalusie
Přístav příjezdu
Al Hoceima
Maroko
Vzdálenost
171 km
Trajektové společnosti
Naviera Armas
Četnost přejezdů
3 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
5 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Motril Al Hoceima: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Motril do Al Hoceima se pohybují od 1481 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 8737 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Motril - Al Hoceima, je 4220 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Motril do Al Hoceima je 5 hodin 18 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Al Hoceima 6 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Al Hoceima za 5 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Motril ve 07:00. Poslední loď do Al Hoceima vyplouvá z přístavu Motril ve 12:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Motril do Al Hoceima.
4220 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Motril do Al Hoceima (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1481 Kč - 8737 Kč
Průměrná doba přejezdu Motril Al Hoceima
5 hodin 18 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Al Hoceima
07:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Al Hoceima
12:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Al Hoceima
11:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Al Hoceima
16:30

Které společnosti provozují přepravu mezi Motril a Al Hoceima?

Pokud chcete cestovat mezi Motril a Al Hoceima trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Naviera Armas, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Naviera Armas Motril Al Hoceima
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektová společnost se sídlem v Santa Cruz de Tenerife na Kanárských ostrovech. Byla založena v roce 1971 a nabízí přejezdy do několika destinací na Kanárských ostrovech, ve Španělsku a Maroku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Motril-Al Hoceima a rezervovat si jízdenku Naviera Armas mezi Motril a Al Hoceima. Naviera Armas provozuje 3 přejezdů týdně do Al Hoceima z Motril a doba jízdy je 5 hodin. Více informací o společnosti Naviera Armas
5 hodin
3 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Motril? Kam připlouvají lodě v Al Hoceima?

Přístav odjezdu v Motril

Trajekty Naviera Armas vyplouvají do Al Hoceima z následujících přístavů v Motril:

Motril-Granada
Mapa

Přístav příjezdu v Al Hoceima

Lodě společnosti Naviera Armas připlouvají do Al Hoceima z následujících přístavů:

Al Hoceima
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu