Mykonos
Přímá cesta trajekt do Koufonissia
Koufonissia
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Mykonos do Koufonissia ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Mykonos do Koufonissia? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Mykonos do Koufonissia je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Mykonos do Koufonissia může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Mykonos do Koufonissia co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Cyclades Fast Ferries nebo Sea Jets. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Mykonos Koufonissia, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Cyclades Fast Ferries nebo Sea Jets nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Mykonos do Koufonissia, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Mykonos do Koufonissia

Přístav odjezdu
Mykonos
Řecko
Kykladské ostrovy
Přístav příjezdu
Koufonissia
Řecko
Kykladské ostrovy
Vzdálenost
62 km
Trajektové společnosti
Cyclades Fast Ferries, Sea Jets
Četnost přejezdů
14 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
1 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Mykonos Koufonissia: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Mykonos do Koufonissia se pohybují od 1382 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1382 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Mykonos - Koufonissia, je 1382 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Mykonos do Koufonissia je 2 hodin 25 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Koufonissia 4 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Koufonissia za 1 hodin 25 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Mykonos ve 10:00. Poslední loď do Koufonissia vyplouvá z přístavu Mykonos ve 11:15.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Mykonos do Koufonissia.
1382 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Mykonos do Koufonissia (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1382 Kč - 1382 Kč
Průměrná doba přejezdu Mykonos Koufonissia
2 hodin 25 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Koufonissia
10:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Koufonissia
11:15
Čas příjezdu prvního trajektu do Koufonissia
12:35
Čas příjezdu posledního trajektu do Koufonissia
14:30

Proč jet trajektem z Mykonos do Koufonissia?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Mykonos do Koufonissia může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Koufonissia. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Mykonos do Koufonissia je ideální způsob cestování.

Odpočinek v kajutě
Přestože není povinné absolvovat plavbu z Mykonosu do Koufonissiau rezervací kajuty, připravujete se o komfort, který trajekt jako jediný druh dopravy nabízí. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. Jejich využití je nejzřetelnější při nočních plavbách, ale je možné si je rezervovat i během dne.
Je to mnohem méně nudné než v letadle
Obecně platí, že k cestě do Koufonissiau nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Během plavby trajektem Mykonos Koufonissia společnosti Sea Jets nebo Cyclades Fast Ferries máte nespočet příležitostí k návštěvě restaurací a barů nebo k procházkám a opalování na promenádní palubě... Úplně jiný zážitek než z letu!
Nemusíte se bát cestovat s kolem
Cestování vlakem, letadlem nebo autobusem s vaším kolem se často mění v noční můru, protože jeho přeprava je velmi těžkopádná. Na trajektu však tento problém nemáte: vaše kolo je naloženo přímo do obrovské lodní garáže. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Mykonos-Koufonissia v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. Najdete ho při vystupování po příjezdu do Koufonissiau.

Které společnosti provozují přepravu mezi Mykonos a Koufonissia?

Pokud chcete cestovat mezi Mykonos a Koufonissia trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Cyclades Fast Ferries nebo Sea Jets, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Cyclades Fast Ferries Mykonos Koufonissia
Cyclades Fast Ferries
Společnost Cyclades Fast Ferries byla založena v roce 2003 a sídlí v Řecku. Nabízí rychlé přejezdy mezi řeckými ostrovy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Mykonos-Koufonissia a rezervovat si jízdenku Cyclades Fast Ferries mezi Mykonos a Koufonissia. Více informací o společnosti Cyclades Fast Ferries
Sea Jets Mykonos Koufonissia
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Mykonos-Koufonissia a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Mykonos a Koufonissia. Sea Jets provozuje 7 přejezdů týdně do Koufonissia z Mykonos a doba jízdy je 1 hodin 30 min. Více informací o společnosti Sea Jets
1 hodin 30 min
7 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Mykonos? Kam připlouvají lodě v Koufonissia?

Přístav odjezdu v Mykonos

Trajekty Cyclades Fast Ferries nebo Sea Jets vyplouvají do Koufonissia z následujících přístavů v Mykonos:

Mykonos
Mapa

Přístav příjezdu v Koufonissia

Lodě společnosti Sea Jets nebo Cyclades Fast Ferries připlouvají do Koufonissia z následujících přístavů:

Koufonissia
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Mykonos do Koufonissia, bude vám cesta dlouhá 62 km mezi Mykonos a Koufonissia trvat nejméně 1 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Mykonos a Koufonissia méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Cyclades Fast Ferries a Sea Jets). V současné době se mezi Mykonos a Koufonissia uskuteční 14 přejezdů týdně.

Mezi Mykonos a Koufonissia jezdí 2 trajektových společností: Cyclades Fast Ferries a Sea Jets.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Cyclades Fast Ferries, Sea Jets.

Během cesty mezi Mykonos a Koufonissia urazíte 62 km.

Ceny lodních lístků z Mykonos do Koufonissia se pohybují od 1382 Kč za nejnižší cenu až po 1382 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1382 Kč.

První trajekt z Mykonos odjíždí ve 10:00 do Koufonissia.

Poslední trajekt do Koufonissia obvykle vyplouvá z Mykonos ve 11:15.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu