Cestování trajektem z Nador do Andalusie

Cestování trajektem z Nador do Andalusie je skvělou volbou! Trajekty Nador Andalusie provozuje 4 lodních společností (Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas nebo Grandi Navi Veloci), které obsluhují přístavy Motril, Almeria a Nador.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Nador Andalusie, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas a Grandi Navi Veloci.

Nejrychlejší přejezd trvá 5 hodin 30 min (Nador - Almeria) na vzdálenost 189 km a nejdelší 6 hodin (Nador - Almeria) na vzdálenost 189 km.

Trajekt Nador Andalusie v číslech

Země
Maroko
Španělsko
Počet přejezdů
5 přejezdů denně
Počet přístavů
3
Počet trajektových spojení
2
Počet trajektových společností
4
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Nejoblíbenější trajektové přejezdy Nador Andalusie

Vyhledejte na Vivanoda nejlevnější, nejdelší a nejčastější trajekty Nador Andalusie. Porovnejte nabídky Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas a Grandi Navi Veloci a rezervujte si trajektovou jízdenku Nador Andalusie.

Všechny trasy trajektů Nador Andalusie

Hledáte trajekt z Nador do Andalusie? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Nador a Andalusie. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Grandi Navi Veloci, Naviera Armas, Baleària nebo Acciona Trasmediterránea nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Nador, Almeria nebo Motril použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Nador Andalusie, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas nebo Grandi Navi Veloci. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 2 trajektových tras mezi Nador a Andalusie!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Nador Andalusie - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Nador do Andalusie

Andalusie: Příjezd trajektem z Nador a objevování regionu

Svou cestu začněte v přístavu Málaga, pulzujícím a slunném městě. Nenechte si ujít návštěvu Alcazaby, maurské pevnosti s úchvatným výhledem na město. Projděte se po rušném nábřeží a ochutnejte proslulé "espetos de sardinas", vynikající grilované kebaby ze sardinek. Za uměleckými zážitky se můžete vydat také do Picassova a Thyssenova muzea.

Dále se vydejte do půvabného města Cádiz, vzdáleného jen několik kilometrů od přístavu Tarifa. Prozkoumejte malebné uličky staré čtvrti a nasajte jedinečnou atmosféru tohoto přímořského města. Nenechte si ujít majestátní katedrálu a impozantní hrad San Sebastián. Těšit se můžete také na nádherné písečné pláže a křišťálově čistou vodu. Cádiz je také proslulý svým živým karnevalem, který je pestrým a slavnostním zážitkem!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None