Doporučená trasa
Nador
Přímá cesta trajekt do Sete
Sete
Viz ceny
Alternativní trasy
Nador
Cesta lety do Montpellier
Montpellier
Cesta vlak, spolujízda do Sete
Sete
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Nador do Sete ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Nador do Sete? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Nador do Sete je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Nador do Sete může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Nador do Sete co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Baleària nebo Grandi Navi Veloci. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Nador Sete, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Grandi Navi Veloci nebo Baleària nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Nador do Sete, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Nador do Sete

Přístav odjezdu
Nador
Maroko
Přístav příjezdu
Sete
Francie
Languedoc-Roussillon
Vzdálenost
1076 km
Trajektové společnosti
Baleària, Grandi Navi Veloci
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
40 hodin 50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Nador Sete: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Nador do Sete se pohybují od 1431 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 24902 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Nador - Sete, je 7231 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Nador do Sete je 14 hodin 48 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Sete 19 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Sete za 10 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Nador ve 17:15. Poslední loď do Sete vyplouvá z přístavu Nador ve 22:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Nador do Sete.
7231 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Nador do Sete (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1431 Kč - 24902 Kč
Průměrná doba přejezdu Nador Sete
14 hodin 48 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Sete
17:15
Čas odjezdu posledního trajektu do Sete
22:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Sete
09:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Sete
13:15

Proč jet trajektem z Nador do Sete?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Nador do Sete může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Sete. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Nador do Sete je ideální způsob cestování.

Užijte si velmi pozorný personál
Personál Grandi Navi Veloci nebo Baleària vám bude k dispozici od okamžiku, kdy loď opustí Nador, až do okamžiku, kdy opustí Sete. Zorientují vás na lodi, dovedou vás do vaší kajuty, obslouží vás v restauraci a zodpoví všechny vaše dotazy. Na lodi najdete "informační místo", většinou na hlavní palubě.
Konečně si udělat čas na cestování
Je známo, že žijeme ve společnosti, kde všechno musí jít rychle, rychleji a rychleji. Na palubě trajektu Grandi Navi Veloci nebo Baleària si užijete hladký start z Nadoru a plavbu do Seteu rychlostí menší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Možná budete dokonce litovat, že jste do Seteu dorazili tak rychle!
Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
U jiných druhů dopravy jsme často omezeni na 1 zavazadlo a každé další zavazadlo je zpoplatněno. Na trajektu Nador Sete si můžete vzít libovolné množství zavazadel v rámci kapacity vašeho vozidla. Pokud cestujete bez auta, budete mít po celou dobu cesty do Seteu omezený pohyb. Mnoho lodí však poskytuje pěším cestujícím úschovnu zavazadel. Informujte se u společností Grandi Navi Veloci nebo Baleària.

Které společnosti provozují přepravu mezi Nador a Sete?

Pokud chcete cestovat mezi Nador a Sete trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Grandi Navi Veloci nebo Baleària, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Grandi Navi Veloci Nador Sete
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci je italská společnost a jeden z lídrů osobní dopravy ve Středomoří. Obsluhuje Itálii (Sicílii a Sardinii), Španělsko, Tunisko, Alžírsko, Francii a Maroko. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Nador-Sete a rezervovat si jízdenku Grandi Navi Veloci mezi Nador a Sete. Grandi Navi Veloci provozuje 1 přejezdů týdně do Sete z Nador a doba jízdy je 40 hodin 50 min. Více informací o společnosti Grandi Navi Veloci
40 hodin 50 min
1 přejezdů týdně
Baleària Nador Sete
Baleària
Baleària je trajektová společnost založená v roce 1997 se sídlem ve španělské Valencii. Nabízí plavby do několika destinací ve Španělsku, Francii a Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Nador-Sete a rezervovat si jízdenku Baleària mezi Nador a Sete. Více informací o společnosti Baleària

Odkud vyplouvají trajekty v Nador? Kam připlouvají lodě v Sete?

Přístav odjezdu v Nador

Trajekty Grandi Navi Veloci nebo Baleària vyplouvají do Sete z následujících přístavů v Nador:

Nador
Mapa

Přístav příjezdu v Sete

Lodě společnosti Baleària nebo Grandi Navi Veloci připlouvají do Sete z následujících přístavů:

Sète - Gare Maritime Orsetti
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Nador do Sete, bude vám cesta dlouhá 1076 km mezi Nador a Sete trvat nejméně 40 hodin 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Nador a Sete méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Grandi Navi Veloci a Baleària). V současné době se mezi Nador a Sete uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Nador a Sete jezdí 2 trajektových společností: Grandi Navi Veloci a Baleària.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Baleària, Grandi Navi Veloci.

Během cesty mezi Nador a Sete urazíte 1076 km.

Ceny lodních lístků z Nador do Sete se pohybují od 1431 Kč za nejnižší cenu až po 24902 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 7231 Kč.

První trajekt z Nador odjíždí ve 17:15 do Sete.

Poslední trajekt do Sete obvykle vyplouvá z Nador ve 22:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu