Doporučená trasa
Neapol
Přímá cesta trajekt do Panarea
Panarea
Viz ceny
Alternativní trasy
Neapol
Cesta trajekt do Stromboli
Stromboli
Cesta trajekt do Panarea
Panarea
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Neapol do Panarea ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Neapol do Panarea? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Neapol do Panarea je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Neapol do Panarea může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Neapol do Panarea co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Siremar, Alilauro, SNAV nebo Liberty Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Neapol Panarea, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Alilauro, Siremar nebo SNAV nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Neapol do Panarea, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Neapol do Panarea

Přístav odjezdu
Neapol
Itálie
Kampánie
Přístav příjezdu
Panarea
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
255 km
Trajektové společnosti
Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines
Četnost přejezdů
2 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
5 hodin 10 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Neapol Panarea: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Neapol do Panarea se pohybují od 1407 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 7133 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Neapol - Panarea, je 3332 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Neapol do Panarea je 8 hodin 25 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Panarea 11 hodin 35 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Panarea za 5 hodin 5 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Neapol ve 14:30. Poslední loď do Panarea vyplouvá z přístavu Neapol ve 20:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Neapol do Panarea.
3332 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Neapol do Panarea (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1407 Kč - 7133 Kč
Průměrná doba přejezdu Neapol Panarea
8 hodin 25 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Panarea
14:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Panarea
20:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Panarea
07:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Panarea
19:35

Proč jet trajektem z Neapol do Panarea?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Neapol do Panarea může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Panarea. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Neapol do Panarea je ideální způsob cestování.

Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
Zdravotní účinky moře jsou již dlouho prokázané. V Neapolu se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Alilauro, Siremar nebo SNAV a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Panareau plni energie.
Nemusíte se bát cestovat s kolem
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Z Neapolu do Panareau pojedete s naprostým klidem a bez obav z poškození vašeho motocyklu. Najdete ho při vystupování po příjezdu do Panareau.
Konečně si udělat čas na cestování
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Přesto si užijete, když z Neapolu vyplujete trajektem Alilauro, Siremar nebo SNAV, který 255 km do Panareau urazí rychlostí nižší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Možná budete dokonce litovat, že jste do Panareau dorazili tak rychle!

Které společnosti provozují přepravu mezi Neapol a Panarea?

Pokud chcete cestovat mezi Neapol a Panarea trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Alilauro, Siremar nebo SNAV, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Alilauro Neapol Panarea
Alilauro
Alilauro je italská trajektová společnost se sídlem v Itálii, která nabízí trajektovou dopravu mezi italskými ostrovy v Tyrhénském moři, včetně ostrovů Ischia a Capri. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Neapol-Panarea a rezervovat si jízdenku Alilauro mezi Neapol a Panarea. Alilauro provozuje 8 přejezdů týdně do Panarea z Neapol a doba jízdy je 5 hodin 10 min. Více informací o společnosti Alilauro
5 hodin 10 min
8 přejezdů týdně
Siremar Neapol Panarea
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Neapol-Panarea a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Neapol a Panarea. Více informací o společnosti Siremar
SNAV Neapol Panarea
SNAV
SNAV je italská trajektová společnost nabízející trajektové služby mezi italskými ostrovy a přístavy na italské pevnině, jakož i mezinárodní služby do Chorvatska a Albánie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Neapol-Panarea a rezervovat si jízdenku SNAV mezi Neapol a Panarea. SNAV provozuje 8 přejezdů týdně do Panarea z Neapol a doba jízdy je 5 hodin 10 min. Více informací o společnosti SNAV
5 hodin 10 min
8 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Neapol? Kam připlouvají lodě v Panarea?

Přístav odjezdu v Neapol

Trajekty Alilauro, Siremar nebo SNAV vyplouvají do Panarea z následujících přístavů v Neapol:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Mapa
Napoli Molo Angioino
Mapa

Přístav příjezdu v Panarea

Lodě společnosti SNAV, Siremar nebo Alilauro připlouvají do Panarea z následujících přístavů:

Panarea
Mapa
Další alternativní plavby z Neapol do Panarea
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Neapol do Panarea, bude vám cesta dlouhá 255 km mezi Neapol a Panarea trvat nejméně 5 hodin 10 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Neapol a Panarea méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Alilauro, Siremar a SNAV). V současné době se mezi Neapol a Panarea uskuteční 2 přejezdů denně.

Mezi Neapol a Panarea jezdí 3 trajektových společností: Alilauro, Siremar a SNAV.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines.

Před rezervací si porovnejte ceny Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Neapol Panarea, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Neapol a Panarea urazíte 255 km.

Ceny lodních lístků z Neapol do Panarea se pohybují od 1407 Kč za nejnižší cenu až po 7133 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 3332 Kč.

První trajekt z Neapol odjíždí ve 14:30 do Panarea.

Poslední trajekt do Panarea obvykle vyplouvá z Neapol ve 20:00.

Vaše zkušenosti s trajektem z Neapol do Panarea

Pokud jedete trajektem poprvé, není snadné si představit, jak vypadá námořní přejezd z Neapol do Panarea. Popíšeme vám proto tento jedinečný cestovní zážitek od nalodění v Neapol až po vylodění v Panarea, abychom vám pomohli lépe se promítnout do námořního světa společností Siremar, Alilauro, SNAV a Liberty Lines. Najdete zde také praktické informace o Neapol a Panarea.

Připravenost k nalodění v Neapol

Než se vydáte na cestu trajektem z Neapol do Panarea, zde je několik kroků, které je třeba učinit před nástupem na loď:

  • Prezentace v přístavu Neapol / Do trajektového terminálu Neapol byste měli dorazit v časovém limitu stanoveném společností Alilauro, Siremar nebo SNAV. Po uplynutí této doby již není vaše rezervace zaručena.
  • Odbavení na přejezd Neapol - Panarea / Jděte k přepážce společnosti SNAV, Siremar nebo Alilauro na trajektovém terminálu Neapol a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Při cestě autem je postup stejný, ale přímo z odbavovacích pruhů. Zůstanete sedět ve svém vozidle.
  • Nástup na trajekt do Panarea / Z terminálu trajektů v Neapol vás budou vysílané hlasové zprávy vyzývat k nástupu na trajekt. Pokud cestujete autem, pracovníci společnosti SNAV, Siremar nebo Alilauro vám poskytnou pokyny k nástupu a zaparkování vašeho vozidla na lodi.

Přejezd z Neapol do Panarea: na palubě lodi...

Na lodi Alilauro, Siremar nebo SNAV má každý svou vlastní filozofii cestování. Zatímco někteří lidé budou mít tendenci relaxovat v útulném salónku, jiní budou chtít nakupovat v buticích nebo se najíst v samoobslužné restauraci.

Trajekt se blíží k Panarea, vylodění se blíží!

Na závěr naleznete několik informací o vylodění trajektu v Panarea:

  • Blíží se k přístavu Panarea / Do garáže se budete moci dostat až na výzvu posádky. Není třeba spěchat. Mezitím vám doporučujeme vychutnat si příjezd do Panarea z venkovní paluby.
  • Opusťte svou kajutu. / Pokud jste cestovali z Neapol do Panarea v pohodlné kajutě, budete muset kajutu opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Panarea.
  • Opuštění lodi a prohlídka Panarea / Jakmile jsou vrata otevřená, můžete se z obrovské garáže trajektu dostat poměrně rychle. Jako pěší je to ještě rychlejší. V Panarea pravděpodobně projdete celní kontrolou. Konečně váš pobyt v Panarea začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu