Cestování trajektem z Nice do Itálie

Cestování trajektem z Nice do Itálie je skvělou volbou! Trajekty Nice Itálie provozuje 1 lodních společností (Corsica Ferries), které obsluhují přístavy Porto Torres, Golfo Aranci, Trapani a Nice.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Nice Itálie, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Corsica Ferries.

S celkovou frekvencí více než 1 přejezdů týdně, v závislosti na ročním období, máte spoustu možností pro plánování vaší cesty lodí Nice Itálie.

Trajekt Nice Itálie v číslech

Země
Francie
Itálie
Počet přejezdů
1 přejezdů týdně
Počet přístavů
4
Počet trajektových spojení
3
Počet trajektových společností
1
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Všechny trasy trajektů Nice Itálie

Hledáte trajekt z Nice do Itálie? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Nice a Itálie. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Corsica Ferries nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Nice, Trapani, Golfo Aranci nebo Porto Torres použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Nice Itálie, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Corsica Ferries. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 3 trajektových tras mezi Nice a Itálie!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Nice Itálie - Levné jízdenky

Průvodce cestou trajektem z Nice do Itálie

Itálie: Cesta trajektem a objevování země

Výběr trajektové společnosti bude záviset na místě odjezdu a cílové destinaci v Itálii. Hlavními trajektovými společnostmi v Itálii jsou Moby, Tirrenia, Grimaldi Lines, Corsica Ferries a SNAV. Všechny nabízejí pravidelné přejezdy do hlavních italských destinací, jako jsou Neapol, Benátky, Sicílie a Sardinie. Je důležité rezervovat si jízdenku na trajekt předem, zejména v hlavní turistické sezóně, abyste se vyhnuli nepříjemnostem spojeným s nedostatkem volných míst.

Co se týče přístavů, Itálie má mnoho přístavů, ve kterých působí trajektové společnosti. Mezi nejdůležitější patří přístavy Janov, Livorno, Civitavecchia, Neapol a Benátky. V těchto přístavech je pro cestující k dispozici mnoho zařízení, jako jsou kavárny, restaurace, obchody a parkoviště.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None