Doporučená trasa
Olbia
Přímá cesta trajekt do Civitavecchia
Civitavecchia
Viz ceny
Alternativní trasy
Olbia
Cesta lety do Řím
Řím
Cesta vlak, autobus, spolujízda do Civitavecchia
Civitavecchia
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Olbia do Civitavecchia ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Olbia do Civitavecchia? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Olbia do Civitavecchia je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Olbia do Civitavecchia může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Olbia do Civitavecchia co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci nebo Saremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Olbia Civitavecchia, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines nebo Grandi Navi Veloci nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Olbia do Civitavecchia, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Olbia do Civitavecchia

Přístav odjezdu
Olbia
Itálie
Sardinie
Přístav příjezdu
Civitavecchia
Itálie
Latium
Vzdálenost
231 km
Trajektové společnosti
Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar
Četnost přejezdů
4 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
5 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Olbia Civitavecchia: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Olbia do Civitavecchia se pohybují od 494 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 8909 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Olbia - Civitavecchia, je 2690 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Olbia do Civitavecchia je 7 hodin 2 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Civitavecchia 8 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Civitavecchia za 5 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Olbia ve 01:00. Poslední loď do Civitavecchia vyplouvá z přístavu Olbia ve 23:59.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Olbia do Civitavecchia.
2690 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Olbia do Civitavecchia (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
494 Kč - 8909 Kč
Průměrná doba přejezdu Olbia Civitavecchia
7 hodin 2 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Civitavecchia
01:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Civitavecchia
23:59
Čas příjezdu prvního trajektu do Civitavecchia
06:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Civitavecchia
21:00

Proč jet trajektem z Olbia do Civitavecchia?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Olbia do Civitavecchia může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Civitavecchia. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Olbia do Civitavecchia je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Olbia Civitavecchia, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines nebo Grandi Navi Veloci, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.
Nemusíte se bát cestovat s kolem
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Olbia-Civitavecchia v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. V Civitavecchiau nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.
Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Olbiau do Civitavecchiau. Jste však uvězněni na sedadle, připoutáni bezpečnostním pásem a nemáte téměř žádnou možnost cestovat. Naopak během plavby Olbia-Civitavecchia na trajektu Grandi Navi Veloci, Moby Lines, SNAV, Saremar, Tirrenia di Navigazione nebo Grimaldi Lines máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Úplně jiný zážitek než z letu!

Které společnosti provozují přepravu mezi Olbia a Civitavecchia?

Pokud chcete cestovat mezi Olbia a Civitavecchia trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines nebo Grandi Navi Veloci, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Grimaldi Lines Olbia Civitavecchia
Grimaldi Lines
Společnost Grimaldi Lines byla založena v roce 1947 a sídlí v italské Neapoli. Nabízí trajektové služby do několika destinací v Evropě a severní Africe. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Olbia-Civitavecchia a rezervovat si jízdenku Grimaldi Lines mezi Olbia a Civitavecchia. Grimaldi Lines provozuje 6 přejezdů týdně do Civitavecchia z Olbia a doba jízdy je 6 hodin 30 min. Více informací o společnosti Grimaldi Lines
6 hodin 30 min
6 přejezdů týdně
Tirrenia di Navigazione Olbia Civitavecchia
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione je trajektová společnost se sídlem v Cagliari na Sardinii. Byla založena v roce 1946 a nabízí přejezdy do několika destinací v Itálii a na Sardinii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Olbia-Civitavecchia a rezervovat si jízdenku Tirrenia di Navigazione mezi Olbia a Civitavecchia. Tirrenia di Navigazione provozuje 3 přejezdů denně do Civitavecchia z Olbia a doba jízdy je 5 hodin 30 min. Více informací o společnosti Tirrenia di Navigazione
5 hodin 30 min
3 přejezdů denně
Saremar Olbia Civitavecchia
Saremar
Společnost Saremar provozuje trajektovou dopravu do Itálie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Olbia a Civitavecchia. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Olbia-Civitavecchia a rezervovat si jízdenku Saremar mezi Olbia a Civitavecchia. Více informací o společnosti Saremar
SNAV Olbia Civitavecchia
SNAV
SNAV je italská trajektová společnost nabízející trajektové služby mezi italskými ostrovy a přístavy na italské pevnině, jakož i mezinárodní služby do Chorvatska a Albánie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Olbia-Civitavecchia a rezervovat si jízdenku SNAV mezi Olbia a Civitavecchia. Více informací o společnosti SNAV
Moby Lines Olbia Civitavecchia
Moby Lines
Moby Lines je italská trajektová společnost, která obsluhuje Sardinii a Korsiku z Itálie již od roku 1959. Jak si mohu rezervovat přejezd Moby Lines Olbia Civitavecchia? Pomocí Vivanody a jejího vyhledávače pro více druhů přepravy! Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Olbia-Civitavecchia a rezervovat si jízdenku Moby Lines mezi Olbia a Civitavecchia. Více informací o společnosti Moby Lines
Grandi Navi Veloci Olbia Civitavecchia
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci je italská společnost a jeden z lídrů osobní dopravy ve Středomoří. Obsluhuje Itálii (Sicílii a Sardinii), Španělsko, Tunisko, Alžírsko, Francii a Maroko. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Olbia-Civitavecchia a rezervovat si jízdenku Grandi Navi Veloci mezi Olbia a Civitavecchia. Více informací o společnosti Grandi Navi Veloci

Odkud vyplouvají trajekty v Olbia? Kam připlouvají lodě v Civitavecchia?

Přístav odjezdu v Olbia

Trajekty Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines nebo Grandi Navi Veloci vyplouvají do Civitavecchia z následujících přístavů v Olbia:

Olbia
Mapa

Přístav příjezdu v Civitavecchia

Lodě společnosti Grandi Navi Veloci, Moby Lines, SNAV, Saremar, Tirrenia di Navigazione nebo Grimaldi Lines připlouvají do Civitavecchia z následujících přístavů:

Civitavecchia
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Olbia do Civitavecchia, bude vám cesta dlouhá 231 km mezi Olbia a Civitavecchia trvat nejméně 5 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Olbia a Civitavecchia méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines a Grandi Navi Veloci). V současné době se mezi Olbia a Civitavecchia uskuteční 4 přejezdů denně.

Mezi Olbia a Civitavecchia jezdí 6 trajektových společností: Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines a Grandi Navi Veloci.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar.

Před rezervací si porovnejte ceny Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Olbia Civitavecchia, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Olbia a Civitavecchia urazíte 231 km.

Ceny lodních lístků z Olbia do Civitavecchia se pohybují od 494 Kč za nejnižší cenu až po 8909 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2690 Kč.

První trajekt z Olbia odjíždí ve 01:00 do Civitavecchia.

Poslední trajekt do Civitavecchia obvykle vyplouvá z Olbia ve 23:59.

Jak vypadá přejezd trajektem z Olbia do Civitavecchia?

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Olbia a Civitavecchia. Popíšeme vám proto tento jedinečný cestovní zážitek od nalodění v Olbia až po vylodění v Civitavecchia, abychom vám pomohli lépe se promítnout do námořního světa společností Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci a Saremar. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Olbia a Civitavecchia.

Připravenost k nalodění v Olbia

Před zahájením cesty trajektem Olbia Civitavecchia je třeba provést několik kroků:

  • Čas příjezdu do přístavu Olbia / Do přístavu Olbia byste měli dorazit s dostatečným předstihem. Ověřte si to prosím u společnosti Grandi Navi Veloci, Moby Lines, SNAV, Saremar, Tirrenia di Navigazione nebo Grimaldi Lines. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na plavbu Olbia - Civitavecchia / V Olbia předložte u pokladen společnosti Grandi Navi Veloci, Moby Lines, SNAV, Saremar, Tirrenia di Navigazione nebo Grimaldi Lines na trajektovém terminálu Olbia své doklady totožnosti (cestovní pas nebo občanský průkaz) a číslo rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na trajekt do Civitavecchia / V terminálu trajektů v Olbia sledujte hlasové zprávy vyzývající k nalodění. Pokud cestujete autem, pracovníci společnosti Grandi Navi Veloci, Moby Lines, SNAV, Saremar, Tirrenia di Navigazione nebo Grimaldi Lines vám poskytnou pokyny k nástupu a zaparkování vašeho vozidla na lodi.

Na palubě lodi mezi Olbia a Civitavecchia

Na lodi Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines nebo Grandi Navi Veloci má každý svou vlastní filozofii cestování. Někdo bude chtít odpočívat v některém z lehátek, jiný bude chtít využít všechny služby nabízené na palubě nebo si prostě jen užívat výhled na moře z paluby lodi.

Civitavecchia je na dohled, vylodění se blíží!

Zde je několik informací k vylodění v Civitavecchia:

  • Trajekt vplouvá do přístavu Civitavecchia / Po zakotvení trajektu se budete moci vrátit do lodní garáže. Není třeba spěchat. Nejlepší je počkat na vnější palubě a sledovat manévrování trajektu do přístavu Civitavecchia.
  • Opusťte svou kajutu. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Civitavecchia Harbour.
  • Opuštění lodi a prohlídka Civitavecchia / Vyjet z lodní garáže je poměrně rychlé. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. Celníci v Civitavecchia přístavu vás mohou podrobit kontrole. Konečně opouštíte přístav a Civitavecchia na vás čeká!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu