Ons
Přímá cesta trajekt do Bueu
Bueu
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Ons do Bueu ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Ons do Bueu? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Ons do Bueu je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Ons do Bueu může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Ons do Bueu co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Mar de Ons nebo Naviera Nabia. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Ons Bueu, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Mar de Ons nebo Naviera Nabia nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Ons do Bueu, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Ons do Bueu

Přístav odjezdu
Ons
Španělsko
Galicie
Přístav příjezdu
Bueu
Španělsko
Galicie
Vzdálenost
13 km
Trajektové společnosti
Mar de Ons, Naviera Nabia
Četnost přejezdů
6 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Ons do Bueu?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Ons do Bueu může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Bueu. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Ons do Bueu je ideální způsob cestování.

Nespěchat se stává potěšením
Je známo, že žijeme ve společnosti, kde všechno musí jít rychle, rychleji a rychleji. Na palubě trajektu Mar de Ons nebo Naviera Nabia si užijete hladký start z Onsu a plavbu do Bueuu rychlostí menší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Není vyloučeno, že budete mít pocit, že jste do Bueuu dorazili příliš rychle, protože zážitek je to tak příjemný!
Je to mnohem méně nudné než v letadle
Obecně platí, že cesta z Onsu do Bueuu je mnohem rychlejší letadlem. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Během plavby trajektem Ons Bueu společnosti Naviera Nabia nebo Mar de Ons máte nespočet příležitostí k návštěvě restaurací a barů nebo k procházkám a opalování na promenádní palubě... Úplně jiný zážitek než z letu!
Odpočinete si mnohem více než v autě
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Cesta trajektem Ons Bueu je přesným opakem. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Mar de Ons nebo Naviera Nabia, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Jistě začnete svou dovolenou v Bueuu již odpočatí.

Které společnosti provozují přepravu mezi Ons a Bueu?

Pokud chcete cestovat mezi Ons a Bueu trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Mar de Ons nebo Naviera Nabia, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Mar de Ons Ons Bueu
Mar de Ons
Mar de Ons je trajektová společnost se sídlem ve Španělsku, která nabízí přejezdy mezi galicijskými ostrovy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ons-Bueu a rezervovat si jízdenku Mar de Ons mezi Ons a Bueu. Mar de Ons provozuje 6 přejezdů týdně do Bueu z Ons a doba jízdy je 55 min. Více informací o společnosti Mar de Ons
55 min
6 přejezdů týdně
Naviera Nabia Ons Bueu
Naviera Nabia
Společnost Naviera Nabia provozuje trajektovou dopravu do Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Ons a Bueu. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ons-Bueu a rezervovat si jízdenku Naviera Nabia mezi Ons a Bueu. Naviera Nabia provozuje 5 přejezdů denně do Bueu z Ons a doba jízdy je 50 min. Více informací o společnosti Naviera Nabia
50 min
5 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v Ons? Kam připlouvají lodě v Bueu?

Přístav odjezdu v Ons

Trajekty Mar de Ons nebo Naviera Nabia vyplouvají do Bueu z následujících přístavů v Ons:

Ons Island
Mapa

Přístav příjezdu v Bueu

Lodě společnosti Naviera Nabia nebo Mar de Ons připlouvají do Bueu z následujících přístavů:

Bueu
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Ons do Bueu, bude vám cesta dlouhá 13 km mezi Ons a Bueu trvat nejméně 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Ons a Bueu méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Mar de Ons a Naviera Nabia). V současné době se mezi Ons a Bueu uskuteční 6 přejezdů denně.

Mezi Ons a Bueu jezdí 2 trajektových společností: Mar de Ons a Naviera Nabia.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Mar de Ons, Naviera Nabia.

Během cesty mezi Ons a Bueu urazíte 13 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu