Ons
Přímá cesta trajekt do Portonovo
Portonovo
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Ons do Portonovo ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Ons do Portonovo? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Ons do Portonovo je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Ons do Portonovo může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Ons do Portonovo co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Mar de Ons nebo Naviera Nabia. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Ons Portonovo, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Mar de Ons nebo Naviera Nabia nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Ons do Portonovo, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Ons do Portonovo

Přístav odjezdu
Ons
Španělsko
Galicie
Přístav příjezdu
Portonovo
Španělsko
Galicie
Vzdálenost
9 km
Trajektové společnosti
Mar de Ons, Naviera Nabia
Četnost přejezdů
5 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Ons do Portonovo?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Ons do Portonovo může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Portonovo. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Ons do Portonovo je ideální způsob cestování.

Odpočinete si mnohem více než v autě
Vzhledem ke zvýšené bdělosti, kterou řízení auta na dlouhých cestách vyžaduje, je řízení vyčerpávající. Cesta trajektem Ons Portonovo je přesným opakem. Trajekty provozované společnostmi Mar de Ons nebo Naviera Nabia mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Není pochyb o tom, že do Portonovou dorazíte zcela uvolnění.
Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
U jiných druhů dopravy jsme často omezeni na 1 zavazadlo a každé další zavazadlo je zpoplatněno. Při nástupu na trajekt Mar de Ons nebo Naviera Nabia v Onsu si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete bez auta, budete mít po celou dobu cesty do Portonovou omezený pohyb. Vyplatí se však zeptat se personálu Mar de Ons nebo Naviera Nabia, zda má loď k dispozici úschovnu zavazadel, kde si můžete svá zavazadla ponechat až do příjezdu do Portonovou.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Když jsme na pobřeží, často vyhledáváme místa, která nabízejí nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Ons Portonovo, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Mar de Ons nebo Naviera Nabia, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.

Které společnosti provozují přepravu mezi Ons a Portonovo?

Pokud chcete cestovat mezi Ons a Portonovo trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Mar de Ons nebo Naviera Nabia, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Mar de Ons Ons Portonovo
Mar de Ons
Mar de Ons je trajektová společnost se sídlem ve Španělsku, která nabízí přejezdy mezi galicijskými ostrovy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ons-Portonovo a rezervovat si jízdenku Mar de Ons mezi Ons a Portonovo. Mar de Ons provozuje 4 přejezdů týdně do Portonovo z Ons a doba jízdy je 30 min. Více informací o společnosti Mar de Ons
30 min
4 přejezdů týdně
Naviera Nabia Ons Portonovo
Naviera Nabia
Společnost Naviera Nabia provozuje trajektovou dopravu do Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Ons a Portonovo. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ons-Portonovo a rezervovat si jízdenku Naviera Nabia mezi Ons a Portonovo. Naviera Nabia provozuje 4 přejezdů denně do Portonovo z Ons a doba jízdy je 20 min. Více informací o společnosti Naviera Nabia
20 min
4 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v Ons? Kam připlouvají lodě v Portonovo?

Přístav odjezdu v Ons

Trajekty Mar de Ons nebo Naviera Nabia vyplouvají do Portonovo z následujících přístavů v Ons:

Ons Island
Mapa

Přístav příjezdu v Portonovo

Lodě společnosti Naviera Nabia nebo Mar de Ons připlouvají do Portonovo z následujících přístavů:

Portonovo
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Ons do Portonovo, bude vám cesta dlouhá 9 km mezi Ons a Portonovo trvat nejméně 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Ons a Portonovo méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Mar de Ons a Naviera Nabia). V současné době se mezi Ons a Portonovo uskuteční 5 přejezdů denně.

Mezi Ons a Portonovo jezdí 2 trajektových společností: Mar de Ons a Naviera Nabia.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Mar de Ons, Naviera Nabia.

Během cesty mezi Ons a Portonovo urazíte 9 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu