Ons
Přímá cesta trajekt do Sanxenxo
Sanxenxo
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Ons do Sanxenxo ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Ons do Sanxenxo? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Ons do Sanxenxo je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Ons do Sanxenxo může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Ons do Sanxenxo co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Mar de Ons. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Ons Sanxenxo, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Mar de Ons nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Ons do Sanxenxo, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Ons do Sanxenxo

Přístav odjezdu
Ons
Španělsko
Galicie
Přístav příjezdu
Sanxenxo
Španělsko
Galicie
Vzdálenost
11 km
Trajektové společnosti
Mar de Ons
Četnost přejezdů
4 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Které společnosti provozují přepravu mezi Ons a Sanxenxo?

Pokud chcete cestovat mezi Ons a Sanxenxo trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Mar de Ons, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Mar de Ons Ons Sanxenxo
Mar de Ons
Mar de Ons je trajektová společnost se sídlem ve Španělsku, která nabízí přejezdy mezi galicijskými ostrovy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ons-Sanxenxo a rezervovat si jízdenku Mar de Ons mezi Ons a Sanxenxo. Mar de Ons provozuje 4 přejezdů týdně do Sanxenxo z Ons a doba jízdy je 50 min. Více informací o společnosti Mar de Ons
50 min
4 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Ons? Kam připlouvají lodě v Sanxenxo?

Přístav odjezdu v Ons

Trajekty Mar de Ons vyplouvají do Sanxenxo z následujících přístavů v Ons:

Ons Island
Mapa

Přístav příjezdu v Sanxenxo

Lodě společnosti Mar de Ons připlouvají do Sanxenxo z následujících přístavů:

Sanxenxo
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu