Doporučená trasa
Oskarshamn
Přímá cesta trajekt do Visby
Visby
Viz ceny
Alternativní trasy
Oskarshamn
Cesta autobus do Vastervik
Vastervik
Cesta trajekt do Visby
Visby
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Oskarshamn do Visby ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Oskarshamn do Visby? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Oskarshamn do Visby je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Oskarshamn do Visby může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Oskarshamn do Visby co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Destination Gotland. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Oskarshamn Visby, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Destination Gotland nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Oskarshamn do Visby, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Oskarshamn do Visby

Přístav odjezdu
Oskarshamn
Švédsko
Přístav příjezdu
Visby
Švédsko
Gotland
Vzdálenost
118 km
Trajektové společnosti
Destination Gotland
Četnost přejezdů
3 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
2 hodin 55 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Oskarshamn Visby: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Oskarshamn do Visby se pohybují od 642 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3282 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Oskarshamn - Visby, je 1777 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Oskarshamn do Visby je 3 hodin 4 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Visby 3 hodin 10 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Visby za 2 hodin 55 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Oskarshamn ve 11:50. Poslední loď do Visby vyplouvá z přístavu Oskarshamn ve 21:05.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Oskarshamn do Visby.
1777 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Oskarshamn do Visby (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
642 Kč - 3282 Kč
Průměrná doba přejezdu Oskarshamn Visby
3 hodin 4 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Visby
11:50
Čas odjezdu posledního trajektu do Visby
21:05
Čas příjezdu prvního trajektu do Visby
00:10
Čas příjezdu posledního trajektu do Visby
23:05

Které společnosti provozují přepravu mezi Oskarshamn a Visby?

Pokud chcete cestovat mezi Oskarshamn a Visby trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Destination Gotland, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Destination Gotland Oskarshamn Visby
Destination Gotland
Společnost Destination Gotland provozuje trajektovou dopravu do Švédsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Oskarshamn a Visby. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Oskarshamn-Visby a rezervovat si jízdenku Destination Gotland mezi Oskarshamn a Visby. Destination Gotland provozuje 3 přejezdů denně do Visby z Oskarshamn a doba jízdy je 2 hodin 55 min. Více informací o společnosti Destination Gotland
2 hodin 55 min
3 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v Oskarshamn? Kam připlouvají lodě v Visby?

Přístav odjezdu v Oskarshamn

Trajekty Destination Gotland vyplouvají do Visby z následujících přístavů v Oskarshamn:

Oskarshamn
Mapa

Přístav příjezdu v Visby

Lodě společnosti Destination Gotland připlouvají do Visby z následujících přístavů:

Visby
Mapa
Další alternativní plavby z Oskarshamn do Visby
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Oskarshamn do Visby, bude vám cesta dlouhá 118 km mezi Oskarshamn a Visby trvat nejméně 2 hodin 55 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Oskarshamn a Visby méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Destination Gotland). V současné době se mezi Oskarshamn a Visby uskuteční 3 přejezdů denně.

Mezi Oskarshamn a Visby jezdí 1 trajektových společností: Destination Gotland.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Destination Gotland.

Ceny lodních lístků z Oskarshamn do Visby se pohybují od 642 Kč za nejnižší cenu až po 3282 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1777 Kč.

První trajekt z Oskarshamn odjíždí ve 11:50 do Visby.

Poslední trajekt do Visby obvykle vyplouvá z Oskarshamn ve 21:05.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu