Cestování trajektem z Oslo do Šlesvicko-Holštýnsko

Cestování trajektem z Oslo do Šlesvicko-Holštýnsko je skvělou volbou! Trajekty Oslo Šlesvicko-Holštýnsko provozuje 1 lodních společností (Color Line), které obsluhují přístavy Kiel a Oslo.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Oslo Šlesvicko-Holštýnsko, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Color Line.

Trajekt Oslo Šlesvicko-Holštýnsko v číslech

Země
Norsko
Německo
Počet přejezdů
10 přejezdů týdně
Počet přístavů
2
Počet trajektových spojení
1
Počet trajektových společností
1
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Všechny trasy trajektů Oslo Šlesvicko-Holštýnsko

Hledáte trajekt z Oslo do Šlesvicko-Holštýnsko? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Oslo a Šlesvicko-Holštýnsko. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Color Line nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Oslo nebo Kiel použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Oslo Šlesvicko-Holštýnsko, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Color Line. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 1 trajektových tras mezi Oslo a Šlesvicko-Holštýnsko!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Oslo Šlesvicko-Holštýnsko - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Oslo do Šlesvicko-Holštýnsko

Šlesvicko-Holštýnsko: Příjezd trajektem z Oslo a objevování regionu

Prvním městem, které si můžete prohlédnout, je Kiel, hlavní město Šlesvicka-Holštýnska. Kiel je známý svým rušným přístavem a nabízí také mnoho zajímavých míst k návštěvě. Můžete se projít po Kiellinie, krásné pobřežní promenádě, navštívit městské námořní muzeum, kde se dozvíte více o námořní historii regionu, nebo obdivovat slavný kostel svatého Mikuláše, z jehož věže je úchvatný výhled na město.

Dále se vydejte do Lübecku, středověkého města zapsaného na seznamu světového dědictví UNESCO. Projděte se dlážděnými uličkami starého města a přenesete se zpět v čase. Nezapomeňte navštívit slavnou bránu Holstentor, která je symbolem města, a ochutnat místní pochoutku: mazipan, vynikající tradiční marcipán.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None