Doporučená trasa
Palermo
Přímá cesta vlak, trajekt do Civitavecchia
Civitavecchia
Viz ceny
Alternativní trasy
Palermo
Cesta vlak, spolujízda, lety, autobus do Řím
Řím
Cesta spolujízda, vlak, autobus do Civitavecchia
Civitavecchia
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Palermo do Civitavecchia ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Palermo do Civitavecchia? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Palermo do Civitavecchia je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Palermo do Civitavecchia může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Palermo do Civitavecchia co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou SNAV nebo Grandi Navi Veloci. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Palermo Civitavecchia, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Grandi Navi Veloci nebo SNAV nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Palermo do Civitavecchia, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Palermo do Civitavecchia

Přístav odjezdu
Palermo
Itálie
Sicílie
Přístav příjezdu
Civitavecchia
Itálie
Latium
Vzdálenost
462 km
Trajektové společnosti
SNAV, Grandi Navi Veloci
Četnost přejezdů
3 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
13 hodin 50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Palermo Civitavecchia: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Palermo do Civitavecchia se pohybují od 1481 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 8243 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Palermo - Civitavecchia, je 3134 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Palermo do Civitavecchia je 13 hodin 32 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Civitavecchia 14 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Civitavecchia za 13 hodin 15 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Palermo ve 18:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Palermo do Civitavecchia.
3134 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Palermo do Civitavecchia (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1481 Kč - 8243 Kč
Průměrná doba přejezdu Palermo Civitavecchia
13 hodin 32 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Civitavecchia
18:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Civitavecchia
07:15
Čas příjezdu posledního trajektu do Civitavecchia
08:00

Proč jet trajektem z Palermo do Civitavecchia?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Palermo do Civitavecchia může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Civitavecchia. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Palermo do Civitavecchia je ideální způsob cestování.

Pro pohodlí kajuty
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Palermou do Civitavecchiau nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Stejně jako skutečné hotelové pokoje nabízejí cestujícím lůžka, koupelny a v některých apartmánech i průzory a balkony. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Palermo Civitavecchia, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Grandi Navi Veloci nebo SNAV, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.
Je to mnohem méně nudné než v letadle
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Palermou do Civitavecchiau. Jste však uvězněni na sedadle, připoutáni bezpečnostním pásem a nemáte téměř žádnou možnost cestovat. Naopak během plavby Palermo-Civitavecchia na trajektu SNAV nebo Grandi Navi Veloci máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.

Které společnosti provozují přepravu mezi Palermo a Civitavecchia?

Pokud chcete cestovat mezi Palermo a Civitavecchia trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Grandi Navi Veloci nebo SNAV, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Grandi Navi Veloci Palermo Civitavecchia
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci je italská společnost a jeden z lídrů osobní dopravy ve Středomoří. Obsluhuje Itálii (Sicílii a Sardinii), Španělsko, Tunisko, Alžírsko, Francii a Maroko. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Palermo-Civitavecchia a rezervovat si jízdenku Grandi Navi Veloci mezi Palermo a Civitavecchia. Grandi Navi Veloci provozuje 3 přejezdů týdně do Civitavecchia z Palermo a doba jízdy je 13 hodin 50 min. Více informací o společnosti Grandi Navi Veloci
13 hodin 50 min
3 přejezdů týdně
SNAV Palermo Civitavecchia
SNAV
SNAV je italská trajektová společnost nabízející trajektové služby mezi italskými ostrovy a přístavy na italské pevnině, jakož i mezinárodní služby do Chorvatska a Albánie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Palermo-Civitavecchia a rezervovat si jízdenku SNAV mezi Palermo a Civitavecchia. Více informací o společnosti SNAV

Odkud vyplouvají trajekty v Palermo? Kam připlouvají lodě v Civitavecchia?

Přístav odjezdu v Palermo

Trajekty Grandi Navi Veloci nebo SNAV vyplouvají do Civitavecchia z následujících přístavů v Palermo:

Palermo
Mapa

Přístav příjezdu v Civitavecchia

Lodě společnosti SNAV nebo Grandi Navi Veloci připlouvají do Civitavecchia z následujících přístavů:

Civitavecchia
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Palermo do Civitavecchia, bude vám cesta dlouhá 462 km mezi Palermo a Civitavecchia trvat nejméně 13 hodin 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Palermo a Civitavecchia méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Grandi Navi Veloci a SNAV). V současné době se mezi Palermo a Civitavecchia uskuteční 3 přejezdů týdně.

Mezi Palermo a Civitavecchia jezdí 2 trajektových společností: Grandi Navi Veloci a SNAV.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí SNAV, Grandi Navi Veloci.

Během cesty mezi Palermo a Civitavecchia urazíte 462 km.

Ceny lodních lístků z Palermo do Civitavecchia se pohybují od 1481 Kč za nejnižší cenu až po 8243 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 3134 Kč.

První trajekt z Palermo odjíždí ve 18:00 do Civitavecchia.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu