Doporučená trasa
Palermo
Přímá cesta trajekt do Filicudi
Filicudi
Viz ceny
Alternativní trasy
Palermo
Cesta vlak, spolujízda, autobus, trajekt do Milazzo
Milazzo
Cesta trajekt do Filicudi
Filicudi
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Palermo do Filicudi ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Palermo do Filicudi? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Palermo do Filicudi je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Palermo do Filicudi může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Palermo do Filicudi co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Palermo Filicudi, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Palermo do Filicudi, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Palermo do Filicudi

Přístav odjezdu
Palermo
Itálie
Sicílie
Přístav příjezdu
Filicudi
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
117 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
7 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
2 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Palermo Filicudi: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Palermo do Filicudi se pohybují od 1037 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1086 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Palermo - Filicudi, je 1061 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Palermo do Filicudi je 2 hodin 30 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Filicudi 2 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Filicudi za 2 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Palermo ve 13:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Palermo do Filicudi.
1061 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Palermo do Filicudi (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1037 Kč - 1086 Kč
Průměrná doba přejezdu Palermo Filicudi
2 hodin 30 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Filicudi
13:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Filicudi
16:00

Které společnosti provozují přepravu mezi Palermo a Filicudi?

Pokud chcete cestovat mezi Palermo a Filicudi trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Palermo Filicudi
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Palermo-Filicudi a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Palermo a Filicudi. Liberty Lines provozuje 7 přejezdů týdně do Filicudi z Palermo a doba jízdy je 2 hodin 30 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
2 hodin 30 min
7 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Palermo? Kam připlouvají lodě v Filicudi?

Přístav odjezdu v Palermo

Trajekty Liberty Lines vyplouvají do Filicudi z následujících přístavů v Palermo:

Palermo
Mapa

Přístav příjezdu v Filicudi

Lodě společnosti Liberty Lines připlouvají do Filicudi z následujících přístavů:

Filicudi
Mapa
Další alternativní plavby z Palermo do Filicudi
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Palermo do Filicudi, bude vám cesta dlouhá 117 km mezi Palermo a Filicudi trvat nejméně 2 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Palermo a Filicudi méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines). V současné době se mezi Palermo a Filicudi uskuteční 7 přejezdů týdně.

Mezi Palermo a Filicudi jezdí 1 trajektových společností: Liberty Lines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Ceny lodních lístků z Palermo do Filicudi se pohybují od 1037 Kč za nejnižší cenu až po 1086 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1061 Kč.

První trajekt z Palermo odjíždí ve 13:30 do Filicudi.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu