Cestování trajektem z Palermo do Toskánsko

Cestování trajektem z Palermo do Toskánsko je skvělou volbou! Trajekty Palermo Toskánsko provozuje 2 lodních společností (Grimaldi Lines nebo Grandi Navi Veloci), které obsluhují přístavy Livorno a Palermo.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Palermo Toskánsko, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Grimaldi Lines a Grandi Navi Veloci.

Trajekt Palermo Toskánsko v číslech

Země
Itálie
Počet přejezdů
3 přejezdů týdně
Počet přístavů
2
Počet trajektových spojení
1
Počet trajektových společností
2
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Všechny trasy trajektů Palermo Toskánsko

Hledáte trajekt z Palermo do Toskánsko? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Palermo a Toskánsko. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Grandi Navi Veloci nebo Grimaldi Lines nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Palermo nebo Livorno použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Palermo Toskánsko, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Grimaldi Lines nebo Grandi Navi Veloci. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 1 trajektových tras mezi Palermo a Toskánsko!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Palermo Toskánsko - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Palermo do Toskánsko

Toskánsko: Příjezd trajektem z Palermo a objevování regionu

Florencie, hlavní město Toskánska, je uměleckou a kulturní pokladnicí. Svou návštěvu začněte u katedrály Duomo s majestátní kopulí od Brunelleschiho. Poté se vydejte do galerie Uffizi a obdivujte mistrovská díla renesance. Projděte se po čtvrti Oltrarno a objevte autentické řemeslné obchody a trattorie.

Pisa je proslulá svou ikonickou Šikmou věží, ale objevovat můžete i spoustu dalších divů. Navštivte náměstí Piazza dei Miracoli a obdivujte katedrálu a baptisterium. Projděte se malebnými uličkami centra města a objevte nádherné kostely a paláce.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None