Paros
Přímá cesta trajekt do Kea
Kea
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Paros do Kea ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Paros do Kea? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Paros do Kea je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Paros do Kea může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Paros do Kea co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Hellenic Seaways nebo Sea Jets. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Paros Kea, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Hellenic Seaways nebo Sea Jets nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Paros do Kea, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Paros do Kea

Přístav odjezdu
Paros
Řecko
Kykladské ostrovy
Přístav příjezdu
Kea
Řecko
Kykladské ostrovy
Vzdálenost
95 km
Trajektové společnosti
Hellenic Seaways, Sea Jets
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
5 hodin 20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Paros do Kea?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Paros do Kea může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Kea. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Paros do Kea je ideální způsob cestování.

Je to mnohem méně nudné než v letadle
Obecně platí, že k cestě do Keau nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak během plavby Paros-Kea na trajektu Sea Jets nebo Hellenic Seaways máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Pro pečující personál
Po celou dobu cesty z Parosu do Keau vám bude k dispozici profesionální a ochotná posádka, která vám pomůže. Na hlavní palubě lodi je téměř vždy umístěn informační pult.
Odpočinek v kajutě
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Parosu do Keau nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Stejně jako skutečné hotelové pokoje nabízejí cestujícím lůžka, koupelny a v některých apartmánech i průzory a balkony. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.

Které společnosti provozují přepravu mezi Paros a Kea?

Pokud chcete cestovat mezi Paros a Kea trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Hellenic Seaways nebo Sea Jets, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Hellenic Seaways Paros Kea
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Paros-Kea a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Paros a Kea. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
Sea Jets Paros Kea
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Paros-Kea a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Paros a Kea. Sea Jets provozuje 1 přejezdů týdně do Kea z Paros a doba jízdy je 5 hodin 20 min. Více informací o společnosti Sea Jets
5 hodin 20 min
1 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Paros? Kam připlouvají lodě v Kea?

Přístav odjezdu v Paros

Trajekty Hellenic Seaways nebo Sea Jets vyplouvají do Kea z následujících přístavů v Paros:

Paros
Mapa

Přístav příjezdu v Kea

Lodě společnosti Sea Jets nebo Hellenic Seaways připlouvají do Kea z následujících přístavů:

Kea Korissia
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Paros do Kea, bude vám cesta dlouhá 95 km mezi Paros a Kea trvat nejméně 5 hodin 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Paros a Kea méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Hellenic Seaways a Sea Jets). V současné době se mezi Paros a Kea uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Paros a Kea jezdí 2 trajektových společností: Hellenic Seaways a Sea Jets.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Hellenic Seaways, Sea Jets.

Během cesty mezi Paros a Kea urazíte 95 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu