Patmos
Přímá cesta trajekt do Fournoi
Fournoi
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Patmos do Fournoi ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Patmos do Fournoi? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Patmos do Fournoi je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Patmos do Fournoi může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Patmos do Fournoi co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Patmos Fournoi, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Patmos do Fournoi, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Patmos do Fournoi

Přístav odjezdu
Patmos
Řecko
Dodekané
Přístav příjezdu
Fournoi
Řecko
Vzdálenost
30 km
Trajektové společnosti
Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Četnost přejezdů
4 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
1 hodin 20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Patmos Fournoi: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Patmos do Fournoi se pohybují od 321 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2591 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Patmos - Fournoi, je 1333 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Patmos do Fournoi je 1 hodin 20 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Fournoi 1 hodin 20 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Fournoi za 1 hodin 20 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Patmos ve 01:10. Poslední loď do Fournoi vyplouvá z přístavu Patmos ve 15:20.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Patmos do Fournoi.
1333 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Patmos do Fournoi (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
321 Kč - 2591 Kč
Průměrná doba přejezdu Patmos Fournoi
1 hodin 20 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Fournoi
01:10
Čas odjezdu posledního trajektu do Fournoi
15:20
Čas příjezdu prvního trajektu do Fournoi
02:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Fournoi
16:40

Proč jet trajektem z Patmos do Fournoi?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Patmos do Fournoi může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Fournoi. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Patmos do Fournoi je ideální způsob cestování.

Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
U vlaku, autobusu nebo letadla se často uplatňuje limit 1 bezplatného zavazadla a každé další zavazadlo generuje další náklady. Při nástupu na trajekt Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways v Patmosu si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete bez auta, budete mít po celou dobu cesty do Fournoiu omezený pohyb. Mnoho lodí však poskytuje pěším cestujícím úschovnu zavazadel. Informujte se u společností Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Patmos Fournoi, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Pokud máte děti, neexistuje lepší způsob, jak cestovat z Patmosu do Fournoiu s rodinou, než trajektem. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Patmos, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Na palubě trajektu do Fournoiu čas letí rychleji, než si myslíte, a tento námořní zážitek mezi Patmosem a Fournoiem zůstane pro vaše děti dlouho nezapomenutelný.

Které společnosti provozují přepravu mezi Patmos a Fournoi?

Pokud chcete cestovat mezi Patmos a Fournoi trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Dodekanisos Seaways Patmos Fournoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways byla založena v roce 1991 a sídlí na Rhodosu v Řecku. Společnost obsluhuje ostrovy v Egejském moři a přístavy v Jónském moři. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Patmos-Fournoi a rezervovat si jízdenku Dodekanisos Seaways mezi Patmos a Fournoi. Dodekanisos Seaways provozuje 2 přejezdů týdně do Fournoi z Patmos a doba jízdy je 1 hodin 20 min. Více informací o společnosti Dodekanisos Seaways
1 hodin 20 min
2 přejezdů týdně
Hellenic Seaways Patmos Fournoi
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Patmos-Fournoi a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Patmos a Fournoi. Hellenic Seaways provozuje 2 přejezdů týdně do Fournoi z Patmos a doba jízdy je 1 hodin 20 min. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
1 hodin 20 min
2 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Patmos? Kam připlouvají lodě v Fournoi?

Přístav odjezdu v Patmos

Trajekty Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways vyplouvají do Fournoi z následujících přístavů v Patmos:

Patmos
Mapa

Přístav příjezdu v Fournoi

Lodě společnosti Hellenic Seaways nebo Dodekanisos Seaways připlouvají do Fournoi z následujících přístavů:

Fournoi
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Patmos do Fournoi, bude vám cesta dlouhá 30 km mezi Patmos a Fournoi trvat nejméně 1 hodin 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Patmos a Fournoi méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Dodekanisos Seaways a Hellenic Seaways). V současné době se mezi Patmos a Fournoi uskuteční 4 přejezdů týdně.

Mezi Patmos a Fournoi jezdí 2 trajektových společností: Dodekanisos Seaways a Hellenic Seaways.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Během cesty mezi Patmos a Fournoi urazíte 30 km.

Ceny lodních lístků z Patmos do Fournoi se pohybují od 321 Kč za nejnižší cenu až po 2591 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1333 Kč.

První trajekt z Patmos odjíždí ve 01:10 do Fournoi.

Poslední trajekt do Fournoi obvykle vyplouvá z Patmos ve 15:20.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu