Cestování trajektem z Patras do Marches

Cestování trajektem z Patras do Marches je skvělou volbou! Trajekty Patras Marches provozuje 2 lodních společností (Superfast Ferries nebo Minoan Lines), které obsluhují přístavy Ancona a Patras.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Patras Marches, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Superfast Ferries a Minoan Lines.

Trajekt Patras Marches v číslech

Země
Řecko
Itálie
Počet přejezdů
4 přejezdů týdně
Počet přístavů
2
Počet trajektových spojení
1
Počet trajektových společností
2
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Všechny trasy trajektů Patras Marches

Hledáte trajekt z Patras do Marches? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Patras a Marches. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Minoan Lines nebo Superfast Ferries nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Patras nebo Ancona použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Patras Marches, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Superfast Ferries nebo Minoan Lines. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 1 trajektových tras mezi Patras a Marches!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Patras Marches - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Patras do Marches

Marches: Příjezd trajektem z Patras a objevování regionu

  1. Ancona
    Hlavní město regionu, Ancona, je místem, které musíte navštívit. Jeho rušný přístav je ideální základnou, odkud můžete začít poznávat Marche. Milovníky historie nadchne římská a středověká architektura města, zejména katedrála San Ciriaco a velkolepý Augustův oblouk. Nenechte si ujít ani Forte Guasco s panoramatickým výhledem na moře.

  2. Urbino
    Jen kousek od Ancony se nachází Urbino, město s nadčasovým kouzlem. Toto středověké město je proslulé zejména svým vévodským palácem, mistrovským dílem italské renesanční architektury. Projděte se jeho malebnými uličkami a navštivte rodný dům slavného malíře Rafaela.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None