Patras
Přímá cesta trajekt do Sami
Sami
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Patras do Sami ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Patras do Sami? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Patras do Sami je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Patras do Sami může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Patras do Sami co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Kefalonian Lines nebo Ionian Group. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Patras Sami, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Kefalonian Lines nebo Ionian Group nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Patras do Sami, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Patras do Sami

Přístav odjezdu
Patras
Řecko
Západní Řecko
Přístav příjezdu
Sami
Řecko
Jónské ostrovy
Vzdálenost
95 km
Trajektové společnosti
Kefalonian Lines, Ionian Group
Četnost přejezdů
7 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
2 hodin 50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Patras Sami: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Patras do Sami se pohybují od 395 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2073 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Patras - Sami, je 1234 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Patras do Sami je 3 hodin 18 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Sami 3 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Sami za 3 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Patras ve 13:00. Poslední loď do Sami vyplouvá z přístavu Patras ve 13:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Patras do Sami.
1234 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Patras do Sami (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
395 Kč - 2073 Kč
Průměrná doba přejezdu Patras Sami
3 hodin 18 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Sami
13:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Sami
13:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Sami
16:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Sami
16:30

Proč jet trajektem z Patras do Sami?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Patras do Sami může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Sami. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Patras do Sami je ideální způsob cestování.

Odpočinete si mnohem více než v autě
Vzhledem ke zvýšené bdělosti, kterou řízení auta na dlouhých cestách vyžaduje, je řízení vyčerpávající. Cesta trajektem Patras Sami je přesným opakem. Trajekty provozované společnostmi Kefalonian Lines nebo Ionian Group mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Do Samiu dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.
Je to mnohem méně nudné než v letadle
Obecně platí, že cesta z Patrasu do Samiu je mnohem rychlejší letadlem. Jste však uvězněni na sedadle, připoutáni bezpečnostním pásem a nemáte téměř žádnou možnost cestovat. Během plavby trajektem Patras Sami společnosti Ionian Group nebo Kefalonian Lines máte nespočet příležitostí k návštěvě restaurací a barů nebo k procházkám a opalování na promenádní palubě... Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Nespěchat se stává potěšením
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Na palubě trajektu Kefalonian Lines nebo Ionian Group si užijete hladký start z Patrasu a plavbu do Samiu rychlostí menší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Možná se vám přejezd Patras-Sami bude zdát příliš krátký!

Které společnosti provozují přepravu mezi Patras a Sami?

Pokud chcete cestovat mezi Patras a Sami trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Kefalonian Lines nebo Ionian Group, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Kefalonian Lines Patras Sami
Kefalonian Lines
Společnost Kefalonian Lines provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Patras a Sami. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Patras-Sami a rezervovat si jízdenku Kefalonian Lines mezi Patras a Sami. Kefalonian Lines provozuje 7 přejezdů týdně do Sami z Patras a doba jízdy je 2 hodin 50 min. Více informací o společnosti Kefalonian Lines
2 hodin 50 min
7 přejezdů týdně
Ionian Group Patras Sami
Ionian Group
Společnost Ionian Group provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Patras a Sami. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Patras-Sami a rezervovat si jízdenku Ionian Group mezi Patras a Sami. Více informací o společnosti Ionian Group

Odkud vyplouvají trajekty v Patras? Kam připlouvají lodě v Sami?

Přístav odjezdu v Patras

Trajekty Kefalonian Lines nebo Ionian Group vyplouvají do Sami z následujících přístavů v Patras:

Patras Terminal Ferry Sud
Mapa
Patras Terminal Ferry Nord
Mapa

Přístav příjezdu v Sami

Lodě společnosti Ionian Group nebo Kefalonian Lines připlouvají do Sami z následujících přístavů:

Sami
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Patras do Sami, bude vám cesta dlouhá 95 km mezi Patras a Sami trvat nejméně 2 hodin 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Patras a Sami méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Kefalonian Lines a Ionian Group). V současné době se mezi Patras a Sami uskuteční 7 přejezdů týdně.

Mezi Patras a Sami jezdí 2 trajektových společností: Kefalonian Lines a Ionian Group.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Kefalonian Lines, Ionian Group.

Během cesty mezi Patras a Sami urazíte 95 km.

Ceny lodních lístků z Patras do Sami se pohybují od 395 Kč za nejnižší cenu až po 2073 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1234 Kč.

První trajekt z Patras odjíždí ve 13:00 do Sami.

Poslední trajekt do Sami obvykle vyplouvá z Patras ve 13:30.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu