Cestování trajektem z Paxos do Apulie

Cestování trajektem z Paxos do Apulie je skvělou volbou! Trajekty Paxos Apulie provozuje 1 lodních společností (Red Star Ferries), které obsluhují přístavy Brindisi a Paxos.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Paxos Apulie, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Red Star Ferries.

Trajekt Paxos Apulie v číslech

Země
Řecko
Itálie
Počet přístavů
2
Počet trajektových spojení
1
Počet trajektových společností
1
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Všechny trasy trajektů Paxos Apulie

Hledáte trajekt z Paxos do Apulie? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Paxos a Apulie. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Red Star Ferries nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Paxos nebo Brindisi použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Paxos Apulie, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Red Star Ferries. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 1 trajektových tras mezi Paxos a Apulie!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Paxos Apulie - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Paxos do Apulie

Apulie: Příjezd trajektem z Paxos a objevování regionu

Bari je jedním z hlavních trajektových přístavů Apulie a zároveň největším městem regionu. Svou návštěvu začněte procházkou úzkými uličkami starého města, známého jako Bari Vecchia. Zde můžete obdivovat velkolepou baziliku svatého Mikuláše, kde jsou uloženy ostatky svatého Mikuláše, patrona města. Nenechte si ujít katedrálu San Sabino, působivou ukázku románské architektury.

Dalším fascinujícím městem, které stojí za návštěvu, je Brindisi, rovněž významný trajektový přístav. Projděte se po jeho malebném přístavu a nasajte jeho námořní atmosféru. Navštivte římský sloup, symbolickou památku, která kdysi označovala konec Appiánské cesty. A nenechte si ujít velkolepou brindiskou katedrálu postavenou v 11. století.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None