Penzance
Přímá cesta lety, trajekt do Isles Of Scilly
Isles Of Scilly
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Penzance do Isles Of Scilly ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Penzance do Isles Of Scilly? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Penzance do Isles Of Scilly je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Penzance do Isles Of Scilly může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Penzance do Isles Of Scilly co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Scillonian Ferry. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Penzance Isles Of Scilly, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Scillonian Ferry nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Penzance do Isles Of Scilly, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Penzance do Isles Of Scilly

Přístav odjezdu
Penzance
Spojené Království
Anglie
Přístav příjezdu
Isles Of Scilly
Spojené Království
Vzdálenost
59 km
Trajektové společnosti
Scillonian Ferry
Četnost přejezdů
3 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
2 hodin 50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Penzance Isles Of Scilly: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Penzance do Isles Of Scilly se pohybují od 2394 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2641 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Penzance - Isles Of Scilly, je 2443 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Penzance do Isles Of Scilly je 2 hodin 45 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Isles Of Scilly 2 hodin 45 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Isles Of Scilly za 2 hodin 45 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Penzance ve 09:15. Poslední loď do Isles Of Scilly vyplouvá z přístavu Penzance ve 10:15.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Penzance do Isles Of Scilly.
2443 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Penzance do Isles Of Scilly (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
2394 Kč - 2641 Kč
Průměrná doba přejezdu Penzance Isles Of Scilly
2 hodin 45 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Isles Of Scilly
09:15
Čas odjezdu posledního trajektu do Isles Of Scilly
10:15
Čas příjezdu prvního trajektu do Isles Of Scilly
12:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Isles Of Scilly
13:00

Které společnosti provozují přepravu mezi Penzance a Isles Of Scilly?

Pokud chcete cestovat mezi Penzance a Isles Of Scilly trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Scillonian Ferry, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Scillonian Ferry Penzance Isles Of Scilly
Scillonian Ferry
Společnost Scillonian Ferry provozuje trajektovou dopravu do Spojené Království, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Penzance a Isles Of Scilly. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Penzance-Isles Of Scilly a rezervovat si jízdenku Scillonian Ferry mezi Penzance a Isles Of Scilly. Scillonian Ferry provozuje 3 přejezdů denně do Isles Of Scilly z Penzance a doba jízdy je 2 hodin 50 min. Více informací o společnosti Scillonian Ferry
2 hodin 50 min
3 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v Penzance? Kam připlouvají lodě v Isles Of Scilly?

Přístav odjezdu v Penzance

Trajekty Scillonian Ferry vyplouvají do Isles Of Scilly z následujících přístavů v Penzance:

Penzance Harbour
Mapa

Přístav příjezdu v Isles Of Scilly

Lodě společnosti Scillonian Ferry připlouvají do Isles Of Scilly z následujících přístavů:

St Mary's Isles Of Scilly Terminal
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu