Peschici
Přímá cesta trajekt do San Domino
San Domino
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Peschici do San Domino ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Peschici do San Domino? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Peschici do San Domino je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Peschici do San Domino může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Peschici do San Domino co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Gruppo Armatori Garganici. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Peschici San Domino, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Gruppo Armatori Garganici nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Peschici do San Domino, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Peschici do San Domino

Přístav odjezdu
Peschici
Itálie
Apulie
Přístav příjezdu
San Domino
Itálie
Apulie
Vzdálenost
47 km
Trajektové společnosti
Gruppo Armatori Garganici
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Peschici San Domino: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Peschici do San Domino se pohybují od 592 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 642 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Peschici - San Domino, je 592 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Peschici do San Domino je 1 hodin 30 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do San Domino 1 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do San Domino za 1 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Peschici ve 08:50. Poslední loď do San Domino vyplouvá z přístavu Peschici ve 09:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Peschici do San Domino.
592 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Peschici do San Domino (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
592 Kč - 642 Kč
Průměrná doba přejezdu Peschici San Domino
1 hodin 30 min
Čas odjezdu prvního trajektu do San Domino
08:50
Čas odjezdu posledního trajektu do San Domino
09:00
Čas příjezdu prvního trajektu do San Domino
10:20
Čas příjezdu posledního trajektu do San Domino
10:30

Které společnosti provozují přepravu mezi Peschici a San Domino?

Pokud chcete cestovat mezi Peschici a San Domino trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Gruppo Armatori Garganici, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Gruppo Armatori Garganici Peschici San Domino
Gruppo Armatori Garganici
Společnost Gruppo Armatori Garganici provozuje trajektovou dopravu do Itálie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Peschici a San Domino. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Peschici-San Domino a rezervovat si jízdenku Gruppo Armatori Garganici mezi Peschici a San Domino. Více informací o společnosti Gruppo Armatori Garganici

Odkud vyplouvají trajekty v Peschici? Kam připlouvají lodě v San Domino?

Přístav odjezdu v Peschici

Trajekty Gruppo Armatori Garganici vyplouvají do San Domino z následujících přístavů v Peschici:

Peschici
Mapa

Přístav příjezdu v San Domino

Lodě společnosti Gruppo Armatori Garganici připlouvají do San Domino z následujících přístavů:

Parco Nazionale del Gargano
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu